Fotbal intern

STEAUA. OFERTA lui Becali pentru Reghe! “Am nevoie de tine!”

STEAUA. Eşecul lui Costel Gâlcă în faţa Rapidului şi zvonurile tot mai accentuate cum că tehnicianul campioanei a pierdut vestiarul în ultima perioadă, au împărţit opiniile oamenilor din...
25.02.2015 | 00:06
STEAUA OFERTA lui Becali pentru Reghe Am nevoie de tine
ADVERTISEMENT

STEAUA. Eşecul lui Costel Gâlcă în faţa Rapidului şi zvonurile tot mai accentuate cum că tehnicianul campioanei a pierdut vestiarul în ultima perioadă, au împărţit opiniile oamenilor din fotbalul românesc. Mulţi dintre ei doresc reîntoarcerea celui care a adus cele mai mari victorii al unei echipe româneşti în cupele europene din ultimele decenii, însă sînt şi mulţi partizani ai jocului organizat de Gâlcă, asta în ciuda înfrîngerii umilitoare în faţa Rapidului. Cert este că singura opinie care contează este a lui Gigi Becali, iar latifundiarul din Pipera s-a decis asupra viitorului băncii tehnice a Stelei!

STEAUA.  “Am vorbit şi cu Gigi Becali şi mi-a spus că Reghecampf dă tîrcoale. Normal că omul îşi doreşte să vină să antreneze Steaua, e cea mai importantă echipă din România. Eu nu simt presiune nici de la Reghecampf, nici de la mine. Cu alte cuvinte, Reghecampf ar vrea sa se intoarca. Sa sune, e liber. Atîta timp cît domnul Becali vrea să vorbească cu Reghecampf, e liber. E treaba lui. Şi eu dacă vreau să vorbesc cu o persoana din afara clubului, o fac. E alegerea mea”, a fost reacţia lui Gâlcă la informaţiile oferite de FANATIK.RO, care dezvăluiau posibilitatea ridicată ca Laurenţiu Reghecampf să se întoarcă la Steaua.

ADVERTISEMENT

Gâlcă vorbeşte cu Becali prin intermediari

STEAUA. Deşi liniştea lui Gâlcă poate crea aparenţa unei relaţii solide între el şi patronul Stelei, în culisele campioanei situaţia este total diferită. Ratarea celor mai importante obiective, calificarea în grupele Ligii Campionilor şi, apoi, calificarea în primăvara europeană, a distrus încrederea pe care patronul Stelei a avut-o faţă de noua bancă tehnică. Pe de cealaltă parte, Laurenţiu Reghecampf, în ciuda nereuşitelor de la Al Hilal, are parte de o cotă bună în lumea fotbalului. “Gâlcă vorbeşte prin intermediari cu patronul echipei, Gigi nu are cum să nu fie supărat cînd a pierdut cel puţin 10 milioane euro din cauza faptului că echipa nu a participar în Liga Campionilor”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Oferta lui Gigi pentru Reghe e COLOSALĂ!

STEAUA. Lovitura decisivă pentru Costel Gâlcă vine de la Poarta Albă, Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf ajungînd, conform informaţiilor obţinute de la sursele autorizate FANATIK.RO, să negocieze contractul! “Totul ţine doar de durata contractului. Nu se pune problema banilor, oferta este bună din punct de vedere financiar. În ciuda încrederii arătate de Gâlcă în declaraţii, Gigi Becali i-a transmis lui Reghecampf că poate să vină la echipă şi din acest retur, mai ales că are nevoie de el”, sînt informaţiile oferite de apropiaţii lui Becali. Pentru a-l instala pe banca tehnică a Stelei, latifundiarul din Pipera i-a oferit fostului tehnician al lui Al Hilal un contract de 40 de mii euro pe lună, cu condiţia ca înţelegerea să fie valabilă pentru două sezoane. “Problema este la perioada pe care ar trebui să se întindă noul contract. În timp ce Gigi Becali vrea să fie pe două sezoane, Reghecampf vrea să facă o înţelegere valabilă un singur sezon”, au precizat şi persoanele din anturajul lui Reghecampf.

ADVERTISEMENT

3 trofee are Reghecampf la Steaua, două titluri şi o Supercupă a României

0 trofee are Gâlcă, însă Steaua este liderul Ligii 1 detaşat în momentul de faţă