Sport

STEAUA. EXCLUSIV / Costel Gâlcă A CLACAT! Reacţiile care au ULUIT banca de rezerve în timpul meciului

STEAUA. Costel Gâlcă, tehnicianul Stelei, se află într-o degringoladă totală, iar jucătorii săi nu mai înţeleg ce se întîmplă în ultimul timp cu antrenorul lor! ...
11.04.2015 | 10:31
STEAUA EXCLUSIV  Costel Galca A CLACAT Reactiile care au ULUIT banca de rezerve in timpul meciului
ADVERTISEMENT

STEAUA. Costel Gâlcă, tehnicianul Stelei, se află într-o degringoladă totală, iar jucătorii săi nu mai înţeleg ce se întîmplă în ultimul timp cu antrenorul lor! 

FANATIK.RO a aflat amănunte incredibile despre modul de lucru şi de starea prin care a trecut acesta atît înainte, cît şi  în timpul partidei cu Petrolul.

ADVERTISEMENT

Care e ŞTIINŢA? CS U sau FC U! Motivarea INSTANTEI care arunca in AER BANIA!!! Replici acide!!! 

STEAUA. Tehnicianul roş-albaştrilor, Costel Gâlcă, are probleme din ce în ce mai mari să se impună în vestiarul celui mai titrat club din fotbalul românesc. Surse din anturajul clubului din Ghencea au dezvăluit pentru FANATIK.RO amănunte incredibile despre modul de lucru pe care acesta l-a abordat cu elevii săi în săptămîna premergătoare jocului cu Petrolul.

GATA!!! S-A DECIS!!! UNDE SE JOACA FINALA CUPEI ROMANIEI!!! LOCATIE SURPRIZA!!!

Totodată, starea de haos prin care trece fostul internaţional s-a menţinut chiar şi în timpul jocului cu “lupii galbeni” , atunci cînd antrenorul principal a avut reacţii de neînţeles, ce au uluit banca de rezerve a Stelei!

ADVERTISEMENT

“Gâlcă a plecat în tribune la ultimul antrenament”

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că jucătorii Stelei au rămaşi sideraţi de reacţia antrenorului lor, chiar la ultimul antrenament disputat miercuri, cu o zi înaintea jocului cu Petrolul Ploieşti, pe arena centrală din Ghencea. Astfel, Gâlcă şi-a strîns jucătorii la mijlocul terenului, iar după cîteva secunde, tehnicianul a plecat direct în tribune şi nu a mai dat nici o indicaţie fotbaliştilor pe toată durata şedinţei de pregătire.

CONDUCEREA LUI DINAMO, ANUNT ULUITOR!!! “AM GRESIT CU TEJA, IL VREAU PE MIRIUTA!!!” CE SPUNE STOICAN!!!

“Este incredibil! Nici un alt antrenor din istoria Stelei nu a mai făcut ce a făcut Costel Gâlcă miercuri dimineaţă. Efectiv nimeni nu a înţeles ce a vrut să facă. Iniţial, băieţii au crezut că ceva l-a deranjat, iar din cauza faptului că s-ar fi supărat,  a decis să plece în tribună. Dar se pare că nu a fost aşa. Din acel moment, antrenorii secunzi au încercat să conducă antrenamentul, dar vă daţi seama că antrenamentul se transformase într-un circ total.

ADVERTISEMENT

PROGRAM TV DE PAŞTE. Super filme şi SHOW-uri la PRO TV, ANTENA 1 şi KANAL D 

Jucătorii experimentaţi şi-au dat seama de situaţia penibilă în care ajunseseră, iar Tamaş cu Bourceanu au luat taurul de coarne şi au început să dea chiar şi ei unele indicaţii asupra modului de antrenament. Gâlcă stătea în tribune ca o stană de piatră de parcă era un spion la antrenamente. Acest antrenament ar fi trebuit să fie cel în care antrenorul principal trebuia să pună la punct ultimele detalii tehnice înaintea meciului cu Petrolul”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO

Haos total la schimbări în timpul meciului cu Petrolul

STEAUA. Totodată, starea de haos prin care trece Costel Gâlcă a continuat şi în timpul partidei de joi seară cu Petrolul Ploieşti Ei bine, în momentul în care Dumitru Uzunea i-a propus introducerea pe teren a lui Guilherme, antrenorul principal al Stelei a dat din cap în mod afirmativ, iar ulterior a urmat circul.

ADVERTISEMENT

CELE MAI HAIOASE SI EMOTIONANTE MESAJE DE PASTE!!! TRIMITE CELOR DRAGI CELE MAI TARI SMS-URI 

După ce antrenorul secund i-a dat indicaţiile fundaşului brazilian, Gâlcă a oferit scena serii în timp ce jucătorul se afla chiar la marginea terenului. “Mitică, dar pe cine scot? Cum jucăm?, a sunat întrebarea halucinată a antrenorului principal, care a stîrnit zîmbete amare pe bancă. Replica lui Uzunea nu a întîrziat să apară. Costele, iese Iancu. Şi vezi şi tu, jucăm cu trei fundaşi, îl avansezi pe Toşca, tu decizi pînă la urmă cum jucăm, nu mă întreba pe mine!

1.000 de euro a cîştigat Gâlcă pe lună în timpul mandatului de la UNDER 17

ADVERTISEMENT
Tags: