Sport

STEAUA. EXCLUSIV / Bombă! Gâlcă şi-a găsit echipă! “S-au înţeles”

STEAUA. Chiar dacă nu s-a oficializat faptul că tehnicianul Stelei, Costel Gâlcă, urmează să plece de la Steaua, FANATIK.RO a dezvăluit în exclusivitate că şansele ca antrenorul să...
02.04.2015 | 15:05
STEAUA EXCLUSIV  Bomba Galca sia gasit echipa Sau inteles

STEAUA. Chiar dacă nu s-a oficializat faptul că tehnicianul Stelei, Costel Gâlcă, urmează să plece de la Steaua, FANATIK.RO a dezvăluit în exclusivitate că şansele ca antrenorul să rămînă în Ghencea din vară sînt nule! Ca o confirmare a situaţiei lui Gâlcă vine, după cercetări amănunţite, informaţia că tehnicianul s-a înţeles cu o formaţie din prima ligă spaniolă!

STEAUA. Lăudat de o parte a oamenilor de fotbal şi criticat de cei mai mulţi, Costel Gâlcă nu pare să fi avut, în ciuda ratării obiectivelor cele mai importante, calificarea în Liga Campionilor şi în primăvara europeană, probleme în a-şi găsi un nou angajament. Şi nu oricunde, ci în prima ligă spaniolă, unde va antrena din vară!

Urmaşul lui Contra la Getafe?!

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, următoarea destinaţie a lui Costel Gâlcă e fosta echipă a lui Cosmin Contra, actualmente la Guangzhou R&F. Actualul tehnician al Stelei şi Getafe s-au înţeles, momentan verbal, ca Gâlcă să preia, la finalul actualului sezon, formaţia iberică. “Totul este stabilit, detaliile au fost puse la punct, mai rămîne doar să se facă anunţul oficial! Datele contractuale sînt păstrate bine, nu s-a aflat încă nimic”, au precizat sursele autorizate din anturajul antrenorului stelist.

Getafe, în cădere liberă

STEAUA. Plecarea lui Costel Gâlcă în Spania este cu atît mai probabilă cu cît fosta formaţie a lui Contra este în cădere liberă, Getafe suferind trei înfrîngeri în ultimele cinci partide! Antrenorul actual al ibericilor, Pablo Franco, venit de la formaţia secundă a lui Getafe în februarie 2015, este doar o variantă de moment pentru conducerea formaţiei aflate pe locul 13. Un alt atu pentru cooptarea lui Gâlcă este parcursul bun reuşit de Cosmin Contra în scurtul mandat pe care l-a avut la Madrid.

Prodan, artizanul afacerii

STEAUA. Ştirea momentului survine la o lună şi jumătate distanţă după ce FANATIK.RO a anunţat că antrenorul de 42 de ani va pleca în Spania, iar firma de impresariat a lui Mircea Sandu, fostul preşedinte FRF, l-a mandatat pe Daniel Prodan să demareze discuţiile oficiale cu echipe din primele două eşaloane din Peninsula Iberică (vezi detalii în exclusivitate AICI). “Gâlcă are o imagine bună în fotbalul spaniol, chiar dacă nu e prea apreciat în România. Este genul de antrenor care vorbeşte puţin şi munceşte mult. Negocierile au început după partida dintre Atletico Madrid şi Real Madrid, cînd Prodan a asistat la meci la invitaţia preşedintelui fostului său club, Altetico”, au încheiat apropiaţii lui Gâlcă.

Răceala cu Becali l-a îndepărtat

STEAUA. Negată mult timp de oficialii campioanei, lipsa unei comunicări între Gâlcă şi patronul Stelei, Gigi Becali, a fost confirmată de tehnicianul formaţiei din Ghencea. Acesta a dezvăluit că latifundiarul din Pipera nu l-a căutat în cele cinci zile de permisie, chiar dacă Becali a avut timp să negocieze cu Teixeira şi să se plimbe prin mall. “Nu am discutat cu domnul Becali în aceste zile. Nu îmi stă gîndul decît la cele trei trofee, la competiţiile în care sîntem angrenaţi”, a precizat Gâlcă.

62,5% este procentajul victoriilor obţinute de Costel Gâlcă pe banca Stelei

FABULOSSSS! O pisică a CÎŞTIGAT 3 milioane EURO din două ANUNŢURI

GALA BUTE. Noi DEZVĂLUIRI despre Elena UDREA

CUTREMUR în ROM NIA! Care sînt PAGUBELE!