Sport

STEAUA. Tade e prioritatea! CFR confirmă: “Poate semna cu ei!”

UPDATE 17:15. Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj, a vorbit despre transferul lui Gregory Tade la Steaua. Oficialul ardelenilor confirmă informaţiile FANATIK.RO, afirmînd că mutarea...
05.07.2015 | 00:00
STEAUA Tade e prioritatea CFR confirma Poate semna cu ei

UPDATE 17:15. Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj, a vorbit despre transferul lui Gregory Tade la Steaua. Oficialul ardelenilor confirmă informaţiile FANATIK.RO, afirmînd că mutarea este foarte posibilă.

Tade la Steaua? Noi sîntem deschişi, îi aşteptăm la negocieri. Poate semna cu ei oricînd, noi nu avem probleme să îl transferăm la Steaua. Dacă ajungem la o înţelegere şi preţul va fi pe măsura valorii fotbalistului, va merge la ei“, a spus Mureşan pentru FANATIK.RO.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Steaua a reuşit în cursul zilei de vineri să încheie o afacere  profitabilă prin cedarea căpitanului Cristian Tănase, după şase ani în tricoul roş-albastru, la formaţia chineză Tianjin Teda, informaţie prezentată ÎN EXCLUSIVITATE de FANATIK.RO

STEAUA. Pentru acest transfer, campioana României va primi un milion de euro, o sumă mult mai mică decît cea pe care estima iniţial Gigi Becali să o obţină pentru decarul său, dar suficient de mare pentru a găsi un înlocuitor pe măsură pentru Dodel.

STEAUA. “Mijlocaş? Nu ştiu. Vreau să aduc un atacant de top!”

STEAUA. Sursele FANATIK.RO susţin că plecarea lui Tănase în China a deschis din nou pista Gregory Tade de la CFR Cluj. Atacantul francez de origine ivoriană este favoritul lui Gigi Becali şi omul ideal în viziunea lui Mirel Rădoi pentru a ocupa postul de vîrf la Steaua.

RĂDOI, PRIMA CONFLICT CU JUCĂTORII! 

Mirele, îl dau pe Tănase, dar nu ştiu dacă mai aduc un alt mijlocaş. Acolo îi avem pe Stanciu, pe Popa, pe Chipciu, pe Iancu. Sîntem acoperiţi în principiu, dar vom vedea în perioada următoare. Eu vreau să îl iau neapărat pe Tade de la CFR“, i-ar fi transmis patronul antrenorului său. Aceleaşi surse afirmă că întreaga sumă pe care campioana o va încasa de la Teda, un milion de euro, va fi direcţionată spre Cluj în afacerea Tade. Mai mult, francezul ar urma să încaseze la Steaua acelaşi salariu pe care îl avea Dodel, adică 25.000 de euro pe lună.

De ce nu ar vrea Becali să cumpere un mijlocaş

STEAUA. Dorinţa lui Gigi Becali de a transfera, cu prioritate, un atacant de top şi nu un mijlocaş nu este pe placul lui Mirel Rădoi. Acesta consideră că ar avea nevoie de întăriri de valoare pe ambele posturi, pentru a avea garanţia unui lot puternic înaintea unui sezon ce se anunţă extrem de încărcat cu partide în Liga Campionilor, Liga 1, Cupa României şi Cupa Ligii.

EXCLUSIV / LIBER LA TRANSFERURI! BECALI VREA UN BOSNIAC!

STEAUA. Naşul lui Rădoi este însă reticent pentru că, în opinia lui, un alt mijlocaş de calitate ar însemna blocarea ascensiunii lui Stanciu şi Iancu, doi fotbalişti în care a investit bani buni şi care, în ultima perioadă, au arătat o formă sportivă foarte bună:

EXCLUSIV / Mourinho, la PUŞCĂRIE! “O, mi HERMANO!”

Stanciu şi Iancu joacă din ce în ce mai bine şi Gigi e convins că aceştia vor exploda. Dacă ar aduce acum un concurent de top pentru ei, ar însemna fie că aceştia nu vor avea multe şanse să fie titulari, fie să dea banii aiurea pentru o rezervă. De aceea nu s-a grăbit nici cu Teixeira, nu a insistat nici pentru Sănmărtean şi nici nu a plusat pentru Martinus. Totuşi, dacă Rădoi va insista, probabil că va face un efort şi va mai aduce un fotbalist pentru acel post“, susţin sursele noastre.

25.000 de euro pe lună ar urma să încaseze, lunar, Gregory Tade la Steaua