Sport

STEAUA. EXCLUSIV / Gigi îi umple de bani. Vezi cît primesc jucătorii!

STEAUA. Mirel Rădoi i-a anunţat pe elevii săi în vestiar cu ce sume de bani vor fi premiaţi de Gigi Becali dacă vor intra în grupele Ligii Campionior şi cît vor primi dacă vor ajunge doar...
24.07.2015 | 00:00
STEAUA EXCLUSIV  Gigi ii umple de bani Vezi cit primesc jucatorii

STEAUA. Mirel Rădoi i-a anunţat pe elevii săi în vestiar cu ce sume de bani vor fi premiaţi de Gigi Becali dacă vor intra în grupele Ligii Campionior şi cît vor primi dacă vor ajunge doar în grupele Ligii Europa.

STEAUA. Chiar dacă este catalogat drept un tehnicain fără experienţă deoarece nu are licenţă pentru nici o categorie de antrenor de la FRF, Mirel Rădoi şi-a cîştigat respectul elevilor săi datorită profesionalismului de care a dat dovadă pînă în prezent în noua lui meserie. Astfel, după ce a decis să nu treacă cu vederea absolut peste nici un act de indisciplină din partea jucătorilor, fostul internaţional are grijă ca, la rîndul lor, şi aceştia să fie respectaţi de conducere pentru performanţele pe care le vor obţine. 

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

“Naşule, vreau prime pentru jucători în caz de calificare”

STEAUA. Ca dovadă a grijii lui Rădoi pentru elevii săi, FANATIK. RO a aflat de ultima intervenţie pe care antrenorul roş-albaştrilor a făcut-o la Gigi Becali în favoarea acestora. Surse din anturajul campionilor ne-au dezvăluit că după ce Rădoi l-a convins pe Gigi Becali să le achite restanţele financiare fotbaliştilor, înainte de plecarea în cel de al doilea cantonament al verii, acum finul latifundiarului din Pipera a mai obţinut un alt avantaj pentru jucători.

AUDI răsplăteşte cititorii FANATIK.RO cu o invitaţie dublă la Audi Cup 2015! Înscrie-te AICI

Naşule, voi avea linişte în vestiar dacă băieţii vor afla că le vei da prime pentru performanţele pe care le vom obţine împreună. Vreau să le dai prime în cazul în care ajungem în grupele Ligii Campionilor sau doar în grupele Europa League. Te asigur că jucătorii se vor pregăti exemplar”, a fost dorinţa lui Rădoi. Pe care Becali a acceptat-o!

120.000 de euro pentru fiecare titular

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali şi Mirel Rădoi au convenit şi asupra sumelor de bani pe care jucătorii le vor obţine în funcţie de performanţele pe care le vor înregistra. Astfel. în cazul în care vor ajunge în grupele Ligii Campionilor fotbaliştii campioanei vor primi cîte 120.000 de euro de titular, iar dacă vor ajunge doar în grupele Europa League vor încasa de 6 ori mai puţin, numai cîte 20.000 de euro de titular.