STEAUA. EXCLUSIV. Adi Popa, ca şi transferat! Gigi a acceptat oferta

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
18/08/2016, 00:06
STEAUA. EXCLUSIV. Adi Popa, ca şi transferat! Gigi a acceptat oferta

STEAUA. Adi Popa a fost unul dintre puţinii jucători din lotul lui Laurenţiu Reghgecampf care s-a făcut remarcat în partida tur cu Manchester City.

Mijlocaşul a avut o evoluţie bună, iar Bursasport este gata să-l transfere. Nu mai puţin de două milioane de euro oferă gruparea din Turcia în schimbul celui poreclit “Motoreta”. Conform surselor FANATIK.RO, Gigi Becali este de acord cu suma oferită de clubul din Ţara Semilunei. Singura problemă rămîne la Popa. Care negociază la singe salariul cu turcii.

Diferenţă de 15.000 de euro

STEAUA. Popa cîştigă, în clipa de faţă, doar 7.000 de euro pe lună. Are cel mai mic salariu dintre toţi titularii formaţiei roş-albastre. Are, însă, promisiunea lui Becali că, la prima ofertă concretă din străinătate, va fi lăsat să plece.

“Nu s-au înţeles, deocamdată, la salariu. Adi vrea 60.000 de euro pe lună, Bursaspor îi oferă doar 40.000 de euro. Gigi şi-a dat acordul, îi convin de minune cele două milioane de euro pe care le-ar încasa de la turci. Însă Adi se ţine tare, are o cotă, e internaţional, se duce la Bursaspor doar dacă i se îndeplinesc toate condiţiile”, au punctat sursele FANATIK.RO.

Steaua vrea să-l vîndă

STEAUA. Tratativele dintre Popa şi Bursaspor continua, iar şansele ca părţile să ajungă la un numitor comun sînt mari. Cel mai probabil, clubul din Turcia va satisfice pretenţiile financiare ale mijlocaşului, care ar urma să fie prezentat oficial după partida retur cu Manchester City, mai ales că Gigi Becali este de acord cu suma oferită de gruparea din Premier League.

2.000.000 de euro este cota lui Popa conform transfermarkt.de

185 de partide a jucat Popa pentru Steaua

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×