Sport

STEAUA. Exclusiv. Gnohere, propus lui Becali! Răspunsul lui Gigi

STEAUA. Tudorie, Florin Tănase şi Golubovic sînt atacanţii cu care roş-albaştrii speră să cîştige toate trofeele pe plan intern....
22.08.2016 | 00:09
STEAUA Exclusiv Gnohere propus lui Becali Raspunsul lui Gigi

STEAUA. Tudorie, Florin Tănase şi Golubovic sînt atacanţii cu care roş-albaştrii speră să cîştige toate trofeele pe plan intern.

Ultimul s-a accidentat, însă, în partida cu Manchester City şi va lipsi de pe gazon aproximativ o lună. Motiv pentru care Steaua caută, urgent, să aducă un vîrf cu experienţă şi care să cunoască fotbalul românesc. Asta deoarece Tudorie şi Tănase sînt tineri şi mai au nevoie de timp. Care, la Steaua, nu există. Înaintea derby-ului cu Dinamo, Gigi Becali a primit o propunere surpriză pentru postul de atacant.

Propus la Steaua de Luana

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, Harlem Gnohere, atacant legitimat la Dinamo, a fost propus conducerii roş-albastre.

“Luana Rednic, agentul vîrfului francez, a luat legătura cu Gigi Becali şi l-a întrebat dacă îl vrea pe Gnohere. Discuţia a avut loc înainte de derby. Patronul Stelei nu a spus nici da, nici nu. În clipa de faţă este împărţit. I-a transmis fiicei lui Rednic că vor mai trata subiectul după partida directă dintre cele două formaţii. Becali este tentat să-l transfere, însă o decizie finală va lua zilele următoare. Cert este că Dinamo ar renunţa la <Bizon> în cazul unei oferte bune. Rămîne de văzut ce se va întîmpla”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

De altfel, chiar Mircea Rednic a luat legătura cu Gnohere înaintea derby-ului şi i-a transmis să facă tot posibilul să înscrie pentru că ar putea prinde un super transfer.

Dinamo îl poate pierde gratis

STEAUA. Harlem Gnohere a venit în “Ştefan cel Mare” vara trecută, la cererea lui Mircea Rednic. S-a impus rapid ca titular şi a atras atenţia mai multor formaţii din străinătate. Dinamo a refuzat, însă, să-l vîndă, mai ales că Essombe a fugit de la echipă. Situaţia ar putea să se schimbe în prezent, mai ales că Ioan Andone aşteaptă un alt vîrf pînă la finalul lunii.

Astfel că o trecere a lui Gnohere la Steaua nu ar mira foarte mult. De altfel, Becali l-a lăudat pe atacant după derby. “L-au avut în faţă doar pe el, singurul jucător care a contat. În rest nimic! Este fotbalist bun, îmi place cum se bate”, a fost reacţia patronului Stelei. Gnohere mai are contract cu Dinamo pînă la finalul sezonului, iar din ianuarie poate semna gratis cu orice echipă îl doreşte.

“Îşi face super echipă dacă îi ia pe Gnohere şi Rotariu!”

STEAUA. Peste numai şase luni, Dinamo îl poate pierde gratis. Contactat de FANATIK.RO, Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, l-a sfătuit pe Gigi Becali să-l transfere cît mai rapid pe Harlem Gnohere dacă vrea să facă din Steaua o super echipă.

“Îi transmit să-l ia pe Gnohere cît poate de repede. Mi-a plăcut mult de el în derby, e fotbalist adevărat! Dacă îl transferă pe <Bizon>, Gigi face o afacere. Iar dacă îl mai ia şi pe Rotariu, îşi face o echipă trăznet. Pe ăştia doi trebuie să-i aducă. Să lase alte ţinte”, a spus Dragomir pentru FANATIK.RO.

1.250.000 de euro este cota lui Gnohere conform transfermarkt.de

22 de goluri în 47 de partide a reuşit Gnohere la Dinamo