Sport

STEAUA. EXCLUSIV / Golgheterul campioanei, ŢEAPĂ de 120.000 €!

STEAUA. Claudiu Keşeru a semnat în cele din urmă cu Al - Gharafa, din Qatar, deşi impresarul său anunţase, la un moment dat, că mutarea a picat şi că jucătorul va reveni în Ghencea....
14.03.2015 | 00:06
STEAUA EXCLUSIV  Golgheterul campioanei TEAPA de 120000 E
ADVERTISEMENT

STEAUA. Claudiu Keşeru a semnat în cele din urmă cu Al – Gharafa, din Qatar, deşi impresarul său anunţase, la un moment dat, că mutarea a picat şi că jucătorul va reveni în Ghencea. Atacantul, care a parafat un contract pe două sezoane şi jumătate, s-a acomodat de minune la arabi şi chiar a reuşit să marcheze pentru noua sa formaţie. Transferul a fost, însă, la un pas să nu se realizeze, iar FANATIK.RO vă prezintă toate culisele tranzacţiei de pe urma căreia Steaua a încasat 2.4 milioane de euro.

A cerut 3 milioane de euro

STEAUA. După ce grupările au bătut palma, fotbalistul s-a urcat în avion cu destinaţia Qatar, pentru a semna contractul. Steaua ar fi trebuit să încaseze 2.7 milioane de euro pe atacant de la Al – Gharafa, doar că, ajuns la masa negocierilor, Keşeru a solicitat un salariu total de trei milioane de euro pe cei doi ani şi jumătate de contract. “Mă întorc în România dacă nu-mi daţi aceşti bani!”, le-a transmis atacantul oficialilor arabi.

ADVERTISEMENT

Ameninţat de patron!

STEAUA. Arabii au pus mîna pe telefon şi l-au sunat pe Valeriu Argăseală. Mai departe, preşedintele campioanei l-a contactat pe Gigi Becali, care, conform surselor FANATIK.RO, a avut o reacţie extrem de dură la adresa lui Keşeru. “Să nu-l mai prind în România! Titular nu o să mai fie pentru că l-am adus pe Ţucudean. Plus că îi voi micşora şi salariul dacă se ţine tare!”, au fost vorbele latifundiarului. În Ghencea, Keşeru avea un contract de 300.000 de euro pe sezon.

Steaua a renunţat la bani

STEAUA. Disperat, însă, să scape de Keşeru, Becali i-a transmis lui Argăseală că este dispus să scadă din pretenţii şi să accepte chiar şi 2.4 milioane de euro de la Al – Gharafa. “Renunţ la 300.000 de euro din suma iniţială, doar să-l văd transferat. Mai departe, să se descurce cu arabii. Mai multe nu pot să fac”, a completat patronul Stelei. În cele din urmă, părţile implicate au ajuns la un numitor comun, iar Keşeru a semnat contractul cu Al – Gharafa.

ADVERTISEMENT

Contract mare şi bonusuri pentru fiecare gol

STEAUA. Becali a dorit să scape de Keşeru pentru a scăpa de salariul imens al atacantului, dar şi de clauzele stipulate în contractul cu Steaua. Latinfundiarul îi plătea atacantului bonusuri financiare şi pentru fiecare gol pe care îl reuşea pentru gruparea din Ghencea. Astfel, o reuşită în România este remunerată cu 1.000 de euro, iar una în cupele europene îl costă pe latifundiar 2.000 de euro. În perioada petrecută la Steaua, Keşeru a marcat 28 de goluri.

Mai are de primit 120.000 de euro

STEAUA. FANATIK.RO a aflat, însă, că atacantul nu a primit nici un euro din banii cuveniţi pentru golurile marcate. De asemenea, Becali i-ar fi dator şi cu două salarii. În total, 120.000 de euro! “Claudiu a încasat, cît a jucat la Steaua cîteva salarii, plus o primă de instalare de 200.000 de euro. Atît! Gigi mai are să-i plătească două salarii, plus bonusurile pentru golurile marcate. Nu ştie dacă îi va mai primi vreodată”, a povestit, pentru FANATIK.RO, un apropiat al atacantului. “Ce vă interesează pe voi de banii lui Keşeru? Eu nu discut detalii financiare cu presa. Ce fel de om credeţi că sînt?”, a spus, pe un ton firitat, Jeremy Bouhy, agentul lui Keşeru.

ADVERTISEMENT

“Mai bine nu comentez! Nu are rost”

STEAUA. În ultimele sezoane, jucătorii care s-au transferat din Ghencea au fost nevoiţi să renunţe la sume importante de bani. Rusescu, Gardoş şi Chiricheş sînt doar cîţiva dintre fotbaliştii care s-au văzut nevoiţi să pună cruce banilor care li se cuveneau. În această galerie a intrat, de curînd, şi Keşeru. Întrebat în cadrul unei emisiuni televizate dacă mai are de primit bani de la Gigi Becali, atacantul a declarat sec: “Mai bine nu comentez! Nu are rost!”.

48 de partide a jucat Keşeru pentru Steaua în toate competiţiile

4 milioane de euro este cota lui Keşeru conform transfermarkt.de