Carousel hot news

STEAUA. EXCLUSIV. Scandal pe BANI în Ghencea! “Merg la TAS!”

STEAUA. Fundaşul stînga al „roş-albaştrilor”, Iasmin Latovlevici, a fost adus în Ghencea în vara anului 2010 de Victor Piţurcă prin intermediul impresarului Florin Iacob. Însă, între...
31.05.2015 | 13:12
STEAUA. EXCLUSIV. Scandal pe BANI în Ghencea!
ADVERTISEMENT

STEAUA. Fundaşul stînga al „roş-albaştrilor”, Iasmin Latovlevici, a fost adus în Ghencea în vara anului 2010 de Victor Piţurcă prin intermediul impresarului Florin Iacob. Însă, între timp, agentul bănăţenilor şi fundaşul stînga al Stelei au ajuns la cuţite.

Motivul? Sesizînd că jucătorul vrea să renunţe la el şi îşi caută echipă prin alţi impresari, agentul i-a cerut stelistului să îşi onoreze o datorie mai veche.

ADVERTISEMENT

ANUNT BOMBA!!! “PETROLUL, IN FALIMENT!!!” CINE RAMANE IN LIGA 1 IN LOCUL LOR??

Lato, nu te juca cu mine. Ştiu foarte bine că urmăreşti să scapi de mine şi îţi cauţi echipe prin alţi impresari, dar te rog să îmi dai cei 30.000 euro, comisionul pe care ai să-l plăteşti din 2010, atunci cînd ai semnat cu Steaua”, i-a transmis Iacob lui Latovlevici.

“Iacob l-a reclamat la comisii şi a cîştigat”

STEAUA. În aceste condiţii, după ce Latovlevici nu şi-a onorat obligaţiile contractuale, Florin Iacob a decis să-l reclame pe acesta la comisiile sportive ale FRF, unde a şi cîştigat procesul. Întrebaţi-l pe Latovlevici de ce am ajuns cu el la comisii. Nu mă mai intersează cine se află în spatele lui şi cine l-a făcut să se comporte aşa cu mine, dar nu era normal să ajung cu el la judecată. Eu l-am ajutat mereu cu ce am putut, iar el s-a comportat cu mine cum nu trebuia să o facă… Poate să se ducă la TAS, pe mine nu mă mai interesează”a spus Iacob pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

SCANDAL LA STEAUA!!! A LUAT TITLUL, DAR S-A DAT LOVIT!!! NU JOACA IN FINALA CUPEI ROMANIEI!!!

“Mă voi duce la TAS”

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Iasmin Latovlevici e decis să meargă la TAS împotriva deciziei comisiilor FRF. Nu îi dau nici un ban. Merg la TAS! A cerut la comisii să îi plătesc comison şi din contractele viitoare. Nu se poate aşa ceva”, s-a confesat apropiaţilor jucătorul clubului din Ghencea

30.000 de euro este suma pe care Lotovlevici i-o datorează lui Iacob

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri