Fotbal intern

STEAUA. E CLAR, Latovlevici e out! Cum l-a UMILIT Gâlcă în Portugalia

UPDATE 07.11, ORA 10:00 / Aşa cum FANATIK.RO a anunţat, Iasmin Latovlevici este bănuit că se dă lovit, motiv pentru care pare să fi intrat în dizgraţia conducerii tehnice. Astfel, la meciul cu...
07.11.2014 | 10:25

UPDATE 07.11, ORA 10:00 / Aşa cum FANATIK.RO a anunţat, Iasmin Latovlevici este bănuit că se dă lovit, motiv pentru care pare să fi intrat în dizgraţia conducerii tehnice. Astfel, la meciul cu Rio Ave, titular pe banda stîngă a apărării a fost Lucian Filip, cel care a fost omul meciului pentru Steaua cu un gol şi o pasă de gol, în timp ce pe banca de rezerve a rămas Toşca. Faptul că Latovlevici nu a fost reţinut nici măcar în lot a fost motivat în felul următor de Costel Gâlcă la finalul partidei: “Lato nu are nimic, nicio problemă fizică. Faptul că nu a prins lotul a fost o decizie pur tehnică, nimic altceva!”

–––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA-DINAMO. Imediat după jocul pe care ”roş-albaştrii” l-au cîştigat categoric în faţa ”cîinilor”, preşedintele Valeriu Argăseală a vorbit şi despre situaţia lui Latovlevici. Acesta a dat de înţeles că Lato s-ar da accidentat, pentru că RMN-ul efectuat de fotbalist arată că e ok. 

CITEŞTE REACŢIA LUI ARGĂSEALĂ ÎN CAZUL LATOVLEVICI

STEAUA-DINAMO. Costel Gâlcă le-a mărturisit apropiaţilor însă că este nemulţumit de atitudinea lui Iasmin Latovlevici. Motivul? Pentru a doua oară jucătorul a semnalat că are probleme medicale. Însă, cum s-a întîmplat şi atunci, RMN-ul efectualt după meciul de la Târgu Mureş a arătat că fotbalistul nu are nici o afecţiune. În aceste condiţii, tehnicianul clubului din Ghencea crede că jucătorul său nu mai vrea să pună osul la treabă, deoarece se află pe final de contract cu roş-albaştrii. Astfel, fundaşul nu a mai fost trecut pe foaia meciului cu Dinamo, Gâlcă fiind obligat să recurgă la improvizaţia Filip ca fundaş stînga.

3-lovituri-primite-de-seaua-in-prima-luna-cu-galca-antrenor-ce-probleme-au-jucatorii-din-cauza-noilor_size18

STEAUA-DINAMO. Situaţia medicală a lui Iasmin Latovlevici se transformă într-o mare enigmă pentru Costel Gâlcă. Totul a început în timpul partidei de la Sofia, cu Ludogoreţ, atunci cînd în minutul 67 fundaşul stînga al Stelei a fost schimbat cu Pârvulescu, după ce i-a semnalat antrenorului său că nu mai poate continua. La cîteva zile după jocul respectiv, tehnicianul clubului din Ghencea a declarat: “Latovlevici s-a plâns că e accidentat, aşa că l-am schimbat. După acel joc, i-am făcut mai multe teste, inclusiv un RMN, şi nu s-a observat absolut nimic, nici o accidentare”, a relatat antrenorul, care a pierdut o schimbare importantă cu 25 de minute înainte de fluierul final.

STEAUA-DINAMO. “La RMN nu i-a ieştit nimic, dar tot se plînge că are dureri”

STEAUA-DINAMO. Problema s-a repetat cu Latovlevici şi după partida de la Tg Mureş, cînd a cerut schimbarea cu Pîrvulescu. La doar cîteva zile după ce fundaşul a efectuat un RMN, Gâlcă a relatat, într-o conferinţă de presă, care este situaţia lui Lato. “Nu s-a antrenat azi cu noi. Nu ştim dacă joacă cu Dinamo. El a efectuat un RMN, dar nu i-a ieşit nimic. Însă în continuare se plînge de dureri“, a spus Gâlcă.

STEAUA-DINAMO. Gâlcă a tras de Lato chiar şi în ziua jocului

STEAUA -DINAMO. Chiar dacă fundaşul stînga al Stelei s-a plîns de dureri, surse din anturajul ”roş-albaştrilor” au dezvăluit pentru FANATIK.RO că antrenorul Gâlcă a sperat pînă în ultima clipă că Latovlevici va juca în derby. Însă, chiar şi în ziua partidei, internaţionalul campionilor le-a spus membrilor staff-ului medical că simte dureri, deşi aceştia l-au asigurat pe antrenorul principal al campionilor că poate conta pe fotbalist.

CFR 1907 Cluj v FC Steaua Bucuresti - Romanian Liga 1

Gigi a cerut explicaţii faţă de situaţia lui Latovlevici

STEAUA -DINAMO. Totodată, FANATIK.RO a aflat că informaţiile faţă de situaţia lui Latovlevici au ajuns şi la urechile lui Gigi Becali, iar acesta i-a spus unuia dintre oamenii săi de încredere să cerceteze foarte atent problema. Finanţatorul clubului din Ghencea a mărturisit că, în cazul în care se va descoperi că Lato a început să se dea lovit, nu-l va ierta pe jucătorul său.

becali-lato-660x403

10 meciuri a jucat Latovlevici pentru Steaua în acest campionat reuşind să marcheze un gol

8 luni de contract mai are Latovlevici cu Steaua

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: