Sport

STEAUA. Exclusiv. MEGA lovitura de vară: “Doi COLOŞI pentru Ligă!”

STEAUA. Gigi Becali este aproape de a da cea mai mare lovitură pe piaţa transferurilor din România din această vară! Finanţatorul campioanei continuă, astfel, campania de achiziţii care să...
18.06.2015 | 00:01
STEAUA Exclusiv MEGA lovitura de vara Doi COLOSI pentru Liga

STEAUA. Gigi Becali este aproape de a da cea mai mare lovitură pe piaţa transferurilor din România din această vară! Finanţatorul campioanei continuă, astfel, campania de achiziţii care să ducă Steaua în grupele Ligii Campionilor.

“Becali o să le ofere fanilor cel puţin două mari surprize în această vară. Sînt transferuri care, prin numele şi activitatea lor din ultima vreme, cresc şansele pentru Steaua să ajungă din nou în grupele Ligii Campionilor. Pentru Liga 1, pot fi consideraţi doi coloşi”, anunţau, misterios, apropiaţii de încredere ai omului de afaceri.

ULTIMUL TRANSFER AL STELEI TOCMAI A ATERIZAT LA BUCURESTI!!! E PERLA LIGII 1!!!!

STEAUA. FANATIK.RO a mers pe firul oferit de sursele din anturajul omului de afaceri şi a aflat că Gigi Becali a obţinut acordul a doi jucători care au scris istorie în tricoul Stelei în ultima vreme.

“Miercuri dimineaţă, Steaua avea un acord verbal cu un fundaş tînăr din Liga 1, însă transferul acestuia a fost blocat intenţionat de Steaua după ce Gigi Becali a discutat personal cu Lukasz Szukala şi Lucian Sănmărtean, iar aceştia şi-au dat acordul pentru a reveni la campioana României”, au dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, apropiaţii fotbaliştilor.

GALERIE FOTO ULUITOARE!!! FANII AU TABARÎT PESTE STELISTI IN CANTONAMENT!!!

Piţurcă e cheia mutării

STEAUA. În ciuda faptului că partea cea mai importantă a fost rezolvată, fotbaliştii de la Al Ittihad fiind de acord cu reîntoarcerea la Steaua, transferul lor este dependent de cîţiva factori. Cea mai importantă condiţie ţine de situaţia lui Victor Piţurcă la formaţia din Arabia Saudită, acest mesaj fiind transmis inclusiv de Sănmărtean şi Szukala.

TRANSFERUL ZILEI!!! DE LA FEYENOORD, DIRECT IN LIGA 1!!! PRIMA REACTIE!!!

“Piţurcă va fi suspus unei anchete interioare de către Consiliul de Administraţie al clubului Al Ittihad. În funcţie de ce se decide în privinţa fostului selecţioner, cei doi fotbalişti vor veni sau nu la Steaua. Important e că Becali a obţinut acordul celor doi pentru a reveni la echipă dacă Piţurcă e demis”, au precizat sursele din anturajul lui Gigi Becali.

GATAA!!! TRAGEREA LA SORTI IN LIGA CAMPIONILOR!!! CU CINE JOACA STEAUA!?!

FANATIK.RO a scris despre problemele pe care Piţurcă le are la Al Ittihad, şeicii luînd foc cînd au aflat că a dispărut din contract clauza prin care îl puteau demite pe român pentru neîndeplinirea obiectivului: podiumul campionatului. (vezi detalii).

Despăgubiri de 500.000 euro!?

STEAUA. Din informaţiile oferite de oficialii Stelei, se pare că jucătorii, aflaţi momentan în vacanţă, campionatul în Arabia Saudită începînd la începutul toamnei, sînt convinşi că Victor Piţurcă va pleca de la formaţia arabă.

S-A DECIS!!! CAT VALOREAZA SIGLA STELEI!!! BECALI VA TURBA DE FURIE!!!

“Atît Szukala, cît şi Sănmărtean se vor despărţi de echipă dacă Piţurcă pleacă şi vine alt antrenor străin. Clauzele de reziliere se învîrt în jurul sumei de 500.000 euro pentru fiecare jucător, jumătate din banii pe care îi mai au de luat în ultimul an de contract”, a fost dezvăluirea făcută de apropiaţii lui Becali pentru FANATIK.RO.

300.000 de euro este salariul pe care Sănmărtean l-a avut la Steaua în ultima jumătate de an, Szukala cîştigînd cu 60.000 mai puţin