Sport

STEAUA. Exclusiv / Pleacă Arlauskis? Anunţul agentului

UPDATE 22:50 / Leonid Istrati, impresarul lui Arlauskis a dezbătut, în direct la FANATIK SHOW, problema prelungirii înţelegerii dintre Arlauskis şi Steaua. "Nu am reuşit să ne înţelegem cu...
12.12.2014 | 22:48
STEAUA Exclusiv  Pleaca Arlauskis Anuntul agentului

UPDATE 22:50 / Leonid Istrati, impresarul lui Arlauskis a dezbătut, în direct la FANATIK SHOW, problema prelungirii înţelegerii dintre Arlauskis şi Steaua. “Nu am reuşit să ne înţelegem cu domnul Argăseală din cauza faptului că a fost meciul cu Dinamo Kiev, dar mai avem timp. Nu am luat nici o decizie în privinţa prelungirii contractului, nu sînt motive să ne grăbim. Nu semnează cu nimeni pînă în ianuarie dacă jucătorul se decide să rămînă la Steaua. Nu rămînem la o echipă care va fi decimată, sînt mai mulţi factori. În plus, sînt probleme la diferite echipe din fotbalul românesc şi nu mi-a plăcut atmosfera de la meciul cu Iaşi, cu Dinamo Kiev. În creşterea lui Arlauskis, meritul este al Stelei, nu al naţionalei Lituaniei. Dacă Arlauskis nu are certitudinea că este numărul unu la viitoarea echipă, nu se transferă nici la Liverpool. Cum vine o ofertă din străinătate, o prezentăm Stelei. Arlauskis vrea să aibă linişte din punct de vedere sportiv. Contează foarte mult pentru Arlauskis că Steaua nu s-a calificat în primăvara europeană. Era extrem de nervos, nu l-am mai văzut de mult timp aşa”, a declarat Leonid Istrati.

–––-

STEAUA. Valeriu Argăseală şi Leonid Istrati, impresarul lui Arlauskis nu s-au mai întîlnit vineri, aşa cum era stabilit, deşi totul fusese aranjat de săptămîni bune. Agentul din Republica Moldova a dezvăluit pentru FANATIK.RO că nu este deranjat deloc de situaţia actuală şi i-a transmis şefului Stelei că îl poate aştepta oricînd la Chişinău.

STEAUA Giedrius Arlauskis se joacă cu inimile suporterilor clubului din Ghencea. Fanii roş-albaştrilor nu au aflat nici pînă la această oră oficial dacă portarul litunaian va accepta oferta de prelungire de contract venită de la Gigi Becali în urmă cu două luni. Motivul? Chiar dacă Valeriu Argăseală şi Leonid Istrati au anunţat în urmă cu ceva timp că se vor întîlni după jocul cu Dinamo Kiev şi vom afla răspunsul lui Arlauskis, ei bine lucrurile nu au mai stat deloc aşa.

argaseala1

“Nu am mai discutat cu Argăseală, poate au deja în cap alt portar”

STEAUA. Contactat telefonic de către FANATIK.RO, Leonid Istrati a lăsat de înţeles că nu i-au picat deloc bine ultimele evenimente în legătură cu situaţia contractuală a jucătorului său.Am fost la Bucureşti la meciul cu Dinamo Kiev. M-am văzut cu Arlauskis şi am discutat, dar cu Valeriu Argăseală nu am mai vorbit deşi avem stabilită o întîlnire încă de acum două luni. Ce vreţi voi să fac? Să intru într-o casă neinvitat? Aşa cum v-a spus şi Arla, observ că pe voi ziariştii a început să vă intereseze situaţia lui contractulă mai mult decît pe cei care ar trebui să îi intereseze oficial.  Însă, în viaţă, totul este posibil. Poate dînşii au altă strategie şi au în cap alt portar. Eu nu sunt supărat deloc, deoarece Arla mai are contract cu Steaua doar şase luni şi un pic”, şi-a început discursul Istrati.

arlauskis

STEAUA. “Dacă vor să dea de mine sînt la Chişinău”

STEAUA. În continuare, Leonid Istraţi ne-a dezvăluit şi care este punctul lui de vedere în legătură cu situaţia actuală a lui Arlauskis. “Din punctul meu de vedere nu este nici o problemă cu Arla. El mai are contract cu Steaua şase luni, iar băiatul vrea să fie corect cu formaţia care l-a ajutat să îşi relanseze cariera. Însă, dacă preşedintele echipei sale mai doreşte să discutăm, atunci eu îi aştept la Chişinău. Sînt doar 500 de kilometri distanţă”a încheiat Istrati.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: