Fotbal intern

STEAUA. Condiţiile lui Becali să-l transfere pe Alibec! Ce îi interzice

STEAUA. Update / Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Denis Alibec şi a anunţat care sînt condiţiile ca atacantul Astrei să ajungă sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf....
24.08.2016 | 00:04
STEAUA Conditiile lui Becali sal transfere pe Alibec Ce ii interzice

STEAUA. Update / Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Denis Alibec şi a anunţat care sînt condiţiile ca atacantul Astrei să ajungă sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf.

“Pe Astra nu o mai iau în calcul pentru cîştigarea campionatului. E distrusă. Mai are cîţiva jucători: Alibec, Teixeira şi Junior Morais. Teixeira ţine toată echipa. Am oferit 1.000.000 de euro pentru Alibec şi am văzut că Nicolae mi-l dă dacă nu se califică. Eu dau 1.000.000 de euro pentru el că ştiu care este valoarea lui. Am vorbit cu Meme Stoica şi Anamaria Prodan şi le-am spus că îl iau pe Alibec, dar îl chem la birou şi îi spun: “Uite care e treaba. Eu te iau de la Steaua, dar te laşi de ţigări. Ţigara şi Coca-Cola…la revedere. Vrei să fi milionar la fotbal? Atunci trebuie să laşi ţigările”. Îl pun să scrie: “Promit că mă las de ţigări şi de Coca-Cola”. Aşa poate să vină la Steaua. Dacă nu vrea…la revedere. La Becali nu merge ţigara. Mai fumează Tamaş, dar se fereşte. Le-am spus că nu mai putem să-l sustragem pe Tamaş de la ţigară. Le-am zis să-l lase să fumeze. De la Alibec am pretenţii pentru că e tînăr. Eu nu vreau să pierd banii pe care îi dau pe el pentru că fumează”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

–––––––––

STEAUA. Denis Alibec este atacantul la care Gigi Becali visează de mai multe luni. De-a lungul timpului, latinfundiarul a făcut numeroase oferte pentru internaţionalul român, însă conducerea Astrei a ţinut la preţ.

Campioana României se află, însă, într-o situaţie financiară precară şi este gata să renunţe la cei mai buni jucători. William De Amorim şi Fernando Boldrin au fost deja cedaţi la Steaua. Acum, a venit rîndul lui Denis Alibec să plece. De un singur lucru depinde transferul său la vicecampioana României.

Steaua a oferit un milion de euro

STEAUA. Gigi Becali a făcut deja o ofertă pentru atacantul Astrei. “Alibec, un milion de euro şi atît. Este unul dintre cei mai buni, între primii doi atacanţi din România. De ce spun asta? Pentru că-l consider mai mare pe Tănase. Eu l-am luat pe Tănase mai mult pentru bani. Pentru că pe Alibec, mai mult de 3-4 milioane nu iei. Iar eu aici nu fac doar fotbal, trebuie să produc şi bani”, a declarat patronul Stelei. Gigi Becali aşteaptă, acum, răspunsul omologului său de la Astra, Ioan Niculae.

Totul depinde de returul cu West Ham

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, Niculae i-a transmis lui Becali care este condiţia ce trebuie îndeplinită pentru ca Alibec să ajungă sub comanda lui Reghecampf.

“Ţi-l dau pe Alibec doar dacă ratăm calificarea în grupele Ligii Europa. Dacă ne elimină West Ham, nu mai am nici un motiv să-l ţin la echipă. Voi avea nevoie urgent de bani. Aşa că Denis va fi jucătorul tău, pentru că de la Steaua am cea mai bună ofertă. Însă dacă vom trece de englezi, îl voi ţine pentru a juca în grupe. Pentru că voi putea scoate un preţ mai mare în schimbul lui, îl va vedea toată Europa”, a fost mesajul lui Niculae pentru Becali.

2.500.000 milioane de euro este cota lui Alibec conform transfermarkt.de

35 de goluri în 63 de partide a reuşit Alibec pentru Astra