Sport

FANATIK, CONFIRMAT! Chipciu are ofertă de la Ludogoreţ. Prepeliţă a făcut publice negocierile

FANATIK.RO, confirmat. Prepeliţă a recunoscut că şi Chipciu are o ofertă de la Ludogoreţ, şi că şefii i-au cerut informaţii despre stelist. FANATIK.RO a anunţat recent că jucătorul din...
02.07.2015 | 09:30
FANATIK CONFIRMAT Chipciu are oferta de la Ludogoret Prepelita a facut publice negocierile

FANATIK.RO, confirmat. Prepeliţă a recunoscut că şi Chipciu are o ofertă de la Ludogoreţ, şi că şefii i-au cerut informaţii despre stelist. FANATIK.RO a anunţat recent că jucătorul din Ghencea a declinat propunerea.

“Am auzit ceva şi despre Chipciu. Dar mai bine discutaţi cu oamenii din conducerea clubului. Eu nu ştiu nimic în plus. Noi deocamdată sîntem doi români la Ludogoreţ, dar sper să mai vină şi alţii”, a declarat Prepeliţă.

UPDATE 01.07.2015 

STEAUA. FANATIK.RO continuă seria dezvăluirilor despre interesul pe care Ludogoreţ îl are faţă de Alexandru Chipciu. Conform surselor din anturajul Stelei, mijlocaşul a avut o discuţie atît cu impresarii săi, cît şi cu staff-ul campioanei. Mijlocaşul a fost informat de interesul lui Ludogoreţ, iar Chipciu  a oferit un răspuns ce pare definitiv în acest moment.

STEAUA. Jucătorul de 26 de ani a explicat, în cercurile intime, motivele pentru care nu doreşte să ajungă la campioana Bulgariei.

“Salariul care îmi este oferit este în jur de 600.000 euro, iar eu, la Steaua, am aproximativ 400.000 euro din salariu, la care se adaugă un bonus de 100.000 euro numai din participarea în grupele Ligii Campionilor. Nu aş refuza o ofertă, dar care să fie bună atît pentru mine, cît şi pentru club. Şi dintr-un campionat mult mai puternic decît cel al României sau al Bulgariei”, a fost mesajul care a ajuns atît la staff şi conducere, cît şi la sursele FANATIK.RO.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. Negocierile dintre Ludogoreţ şi campioana României în privinţa lui Alexandru Chipciu, dezvăluite de FANATIK.RO în urmă cu două luni ( vezi detalii în exclusivitate AICI), continuă la un alt nivel. După ce Gigi Becali a refuzat prima tentativă a patronului bulgar de a-l cumpăra pe şeptarul stelist, Kiril Domusciev nu a renunţa la ideea de a-l înregimenta pe Chipciu.

STEAUA. După ce în primă fază a oferit “doar” 1,5 milioane pentru serviciile lui Chipciu, acesta urmînd să cîştige în jur de 500.000 euro la campioana Bulgariei, Domusciev a venit cu o nouă ofertă pentru Becali, omul de afaceri bulgar atingînd coarda sensibilă a lui Gigi Becali, care a anunţat că are nevoie de un atacant, compartimentul median fiind complet.

SUPER LOVITURA VERII!!! ATACANTUL DE SERIE A VREA LA STEAUA!!! EL POATE DUCE STEAUA IN LIGA CAMPIONILOR!!!

“Domusciev a dublat oferta pentru Alexandru Chipciu, oferind trei milioane euro pentru mijlocaşul de 26 de ani! În plus, bulgarul l-a introdus în ecuaţie şi pe Younes Hamza, jucător aflat pe lista lui Gigi Becali. Domusciev a văzut oferta ca fiind perfectă”, au dezvăluit pentru FANATIK.RO, surse din anturajul Stelei.

EXCLUSIV / BOROI, CONTRĂ DURĂ PENTRU BECALI! “TREBUIE CLARIFICAT”

Răspunsul şocant al lui Becali

STEAUA. Chiar dacă a fost încîntat de transferul lui Younes Hamza şi a declarat în repetate rînduri că Alexandru Chipciu nu s-a regăsit în ultima vreme în angrenajul campioanei, Gigi Becali speră să poată obţină o sumă mai mare în schimbul mijlocaşului său preferat.

VIDEO FABULOS!!! SIMONA HALEP, ASA CUM N-AI MAI VAZUT-O NICIODATA!!! S-A DEZLANTUIT PE RINGUL DE DANS!!!  

“Becali i-a transmis omolugului bulgar că acceptă implicarea lui Hamza în transfer, însă este un jucător de 29 de ani, cu trei ani mai mare decît Chipciu. Dacă Domusciev oferă cinci milioane şi Hamza, tranzacţia este ca şi făcută! Mai ales că şi Hamza doreşte să revină în România, nu îi place Bulgaria”, au încheiat sursele autorizate FANATIK.RO din angrenajul lui Gigi Becali.

3,5 milioane euro este cota de piaţă a lui Alexandru Chipciu, unul dintre cei mai bine cotaţi jucători de la Steaua

30 de meciuri a jucat Hamza pentru Ludogoreţ în toate competiţiile, marcînd 7 goluri