Fanatik Show

STEAUA. VIDEO / SCANDAL cu JANDARMII pe Ghencea! “Ne-au GAZAT şi au pus cîinii pe noi!”

STEAUA. UPDATE 08.40 / Alexandru Tofan, unul dintre liderii Peluzei Sud, a dezvăluit în cursul serii de luni, în direct la FANATIK SHOW, că suporterii Stelei au fost provocaţi de jandarmi atît...
21.10.2014 | 12:15
STEAUA VIDEO  SCANDAL cu JANDARMII pe Ghencea Neau GAZAT si au pus ciinii pe noi

STEAUA. UPDATE 08.40 / Alexandru Tofan, unul dintre liderii Peluzei Sud, a dezvăluit în cursul serii de luni, în direct la FANATIK SHOW, că suporterii Stelei au fost provocaţi de jandarmi atît în incinta stadionului, cît şi la plecarea către casă. Totodată acesta a mai afirmat că în momentul în care ultraşii au vrut să se îndrepte către locuinţele lor jandarmii s-au urcat peste ei în tramvai şi au dat cu gaze înainte să îi dea jos cu forţa. FANATIK.RO a intrat în posesia mai multor imagini filmate de către suporteri de la incidentele respective.

VEZI AICI VIDEO ÎN PREMIERĂ CU IMAGINILE FILMATE CHIAR DE FANII STELEI, CU PRIVIRE LA ABUZURILE RECLAMATE ALE JANDARMERIEI!

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

––––––––

STEAUA . În urma incidendelor de la meciul Steaua – U Cluj, dintre o parte a suporterilor din Ghencea şi Jandarmerie, Alexandru Tofan, unul dintre liderii Peluzei Sud, a declarat pentru FANATIK.RO că facţiunea pe care o reprezintă va boicota în semn de protest meciurile roş-albaştrilor!

Motivul? Ultraşii clubului din Ghencea nu mai acceptă abuzurile la care sînt supuşi de către forţele de ordine şi sînt deranjaţi de faptul că nimeni de la Steaua nu doreşte să prezinte cu exactitate ce s-a întîmplat duminică seară!

STEAUA. În ultimul timp fotbalul românesc este cuprins tot mai des de incidente între suporteri şi forţele de ordine. Deranjaţi de tratamentul la care au fost supuşi din partea Jandarmeriei, ultraşii din Peluza Sud sînt decisi să boicoteze meciurile Stelei. Alexandru Tofan, unul dintre liderii facţiunii, a dezvăluit pentru FANATIK.RO din ce motiv suporterii au luat această decizie.

“Totul a fost premeditat!”

Alexandru Tofan, cunoscut în rîndul suporterilor cu porecla Lecce, ne-a mărtursit: ” Nu se poate aşa ceva! Este strigător la cer se întîmplă şi nimeni nu vrea să scrie adevărul. Nu ne-am războit cu nimeni de la Peluza Nord şi nici nu avem de gînd să o facem. Pur şi simplu jandarmii s-au luat de noi în  momentul în care vroiam să intrăm în locul rezervat nouă, de la Peluza Sud. După ce am stat în faţa stadionului şi ni s-a transmis să nu mai stăm acolo, am fost invitaţi apoi să intrăm într-un sector special amenajat pentru a fi controlaţi la sînge de jandarmi. Apoi, dintr-o dată, s-a intrat peste noi cu cîinii!  Unii dintre noi deja nu mai vroiau să intre la meci după ce au văzut acest tratament. Ulterior, o parte dintre băieţi au fost urmăriţi de forţele de ordine chiar şi pînă în tramvai, acolo unde jandarmii au dat cu gaze peste suporteri. După părerea mea, totul a fost premediat şi am aflat că acelaşi tratament îl vor suporta cît de curînd şi suporterii de la Pleuza Nord”, a spus Tofan pentru FANATIK.RO.

“Nu mai are rost să venim la meciuri”

În cursul zilei de luni, suporterii Peluzei Sud au luat legătura cu oficiali ai Stelei pentru a lămuri situaţia. “În cursul serii de duminică cineva de la Jandarmerie ne-a sugerat că nici conducătorii Stelei nu ar fi străini de situaţia neplăcută la care am fost supuşi. Ei ne-au sugerat să ne rezolvăm problemele pe care le avem cu cei din conducerea noastră. În aceste condiţii am luat legătura cu cineva din club şi ne-a asigurat că oficialii Stelei nu au nicio implicare. Ni s-a spus că jandarmii au dorit să se răzbune pe noi după incidentele de la meciul România-Ungaria, iar cît de curînd acelaşi tratament o să le fie aplicat şi suporterilor de la Peluza Nord. Noi credem că nu mai are rost să mergem la meciuri, indiferent că jucăm cu Rio Ave, Dinamo sau cu cine o fi! Vrem să boicotăm meciurile în semn de protest faţă de abuzurile la care sîntem supuşi”, a încheiat Tofan.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!