Fotbal intern

STEAUA. “Vreau să dau gol! Sper să nu se supere Gigi!”

STEAUA. Cel mai important fotbalist al mureşenilor, Ousmane N'Doye, a oferit un interviu, în stilu-i nonconformist, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, înainte de marele meci ASA Tg. Mureş -...
26.10.2014 | 12:15

STEAUA. Cel mai important fotbalist al mureşenilor, Ousmane N’Doye, a oferit un interviu, în stilu-i nonconformist, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, înainte de marele meci ASA Tg. Mureş – Steaua, ce va avea loc duminică, de la ora 20:00, în etapa a 12-a a Ligii 1. N’Doye a vorbit despre Steaua, Dinamo, Gigi Becali şi spune că n-a auzit în viaţa lui de noul selecţioner al României, antrenorul secolului, Anghel Iordănescu!

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-ASA TARGU MURES, LIGA 2 (1.03.2014)

“Dacă dau gol împotriva Stelei, Gigi Becali să nu se supere!”

Urmează un meci important împotriva Stelei, îţi doreşti să cîştigaţi acest meci?

Pentru mine este un meci la fel ca şi celelalte, nu mă interesează dacă joc împotriva Stelei sau a altei echipe, eu o să fac tot ce este posibil să cîştigăm, este un meci normal, nu mai am ce să demonstrez în România, eu am demonstrat tot ce se poate demonstra.

Îţi doreşti să marchezi împotriva Stelei, vrei să faci fanii lui Dinamo fericiţi?

Eu nu îmi doresc să fiu golgheter, niciodată nu mi-am propus asta. Eu joc cum trebuie să o fac, dacă am noroc să marchez un gol sau mai multe este foarte bine, însă nu este ceva ce eu să îmi propun. Nu mă interesează cine marchează, eu nu sînt o persoană răzbunătoare, în momentul de faţă joc în tricoul lui ASA Târgu Mureş şi vreau doar ca echipa mea să cîştige.

Dacă vei marca pentru ASA Tîrgu Mureş, nu te gîndeşti că o să îl superi pe Gigi Becali?

Nu cred că Gigi o să se supere pe mine, mă simpatizează foarte mult. Eu vorbeam cu el după fiecare meci pe care îl disputam împotriva Stelei, îmi spunea că sînt preferatul lui, niciodată nu a fost supărat pe mine.

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-STEAUA BUCURESTI 2-1,LIGA 1 (17.10.2010)

“Iubesc Dinamo. Sper să bată pe Steaua în derby, dar va fi greu”

Dacă ar fi fost prezent Gigi Becali la meci, crezi că influenţa decursul partidei?

Gigi nu este fotbalist (rîde), el nu joacă, nu este pe teren ca să influenţeze meciul. El face spectacol, dar nu pe teren, era foarte bun atunci cînd făcea show în tribună sau pe la televizor, mie îmi plăcea. Tot ce îmi doresc e să fie un meci liniştit, cu faze spectaculoase şi să nu avem parte de violenţă pe teren sau în tribună.

Te-a mirat interesul foarte mare din partea fanilor pentru partida cu Steaua? Clubul ASA Tîrgu Mureş şi Primăria au pus un ecran mare în parc pentru cei care nu au reuşit să cumpere bilete la acest meci.

Nu ştiam, chiar nu mă interesează cîtă lume o să vină, eu îmi doresc să cîştigăm. Dacă mă crezi, eu ştiu doar să ajung la stadion şi la restaurantul unde mănînc în fiecare zi, nu cunosc oraşul. E normal ca toată lumea să îşi dorească să cumpere bilet pentru acest meci, eu cînd jucam în Portugalia, Arabia Saudită sau Franţa auzeam doar de echipa Stelei, nu ştiam nimic de România.

Vineri se joacă Steaua-Dinamo, cel mai important meci din campionat. Care din cele două crezi că este favorită să cîştige?

Fotbalul este imprevizibil, niciodată nu se ştie echipa cîştigătoare. Steaua joacă foarte bine şi este favorită, dar se poate întîmpla să aibă o zi proastă şi să nu le iasă jocul, iar Dinamo să facă o surpriză. Este o diferenţă între jucătorii Stelei şi cei ai lui Dinamo. Mi-ar plăcea să cîştige Dinamo, dar este greu.

Deci o să fii fanul cîinilor la acest meci…

Da, eu ţin cu Dinamo, iubesc această echipă şi îmi doresc să cîştige mereu, dar nu este cum îmi doresc eu, echipa cea mai bună din ziua aceea o să cîştige.

1.FOTBAL:ASTRA PLOIESTI-STEAUA BUCURESTI 1-0,LIGA 1 (21.08.2011)

“N-am pierdut niciodată contra lor, sînt prea bun!”

Tu cum trăiai meciul împotriva Stelei atunci cînd jucai pentru Dinamo? Te pregăteai în mod special, făceai ceva anume?

Pentru mine fiecare meci jucat împotriva Stelei era normal, era un meci ca şi oricare altul. Nu mă interesa şi nici acum nu mă interesează că jucăm cu Steaua sau cu altă echipă, nu fac şi nu făceam nimic deosebit. Eu respect toate echipele în mod egal, fie că este Steaua, Botoşani, Dinamo sau altă echipă din Liga 1. Eu nu am pierdut nici-un meci cînd am jucat contra Stelei, cînd eram jucătorul lui Porumboiu am declarat că nu o să mai joc niciodată împotriva lor, am cîştigat toate partidele în care am fost pe teren. Ei trebuie să îmi demonstreze mie că sînt buni, eu lor le-am demonstrat de multe ori. Sînt prea bun, nu am ce să demonstrez Stelei.

Pe viitor îţi doreşti să mai joci pentru Dinamo într-un derby?

Nu, eu nu mai vreau să joc pentru Dinamo niciodată, nici împotriva Stelei sau altei echipe, toate sînt egale pentru mine.

1.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC VASLUI 1-1,LIGA 1 (13.12.2009)

“Iordănescu selecţioner? N-am auzit de el! De Simona Halep, da!”

Ce părere ai despre numirea lui Anghel Iordănescu la echipa naţională a României?

Nu ştiu cine este! Nu am auzit niciodată de el!

Dar despre plecarea lui Piţurcă de la naţională, ce spui?

Am auzit de Piţurcă, este greu să fii antrenor în România şi este normal că a plecat. Cu siguranţă o să îi fie mai bine acolo, o să cîştige mai mulţi bani şi nu o să fie stresat cum era în România.

Ştiu că îl simpatizezi foarte mult pe Gigi Becali, te-ai gîndit vreodată să mergi la penitenciar? Îţi doreşti să mai vorbeşti cu el?

Nu cred că prezenţa mea îl ajută pe Gigi, nu îi sînt de folos cu nimic, din păcate.Pe mine mă doare foarte mult să ştiu că un om atît de bun ca el este acolo, atunci cînd aud că se vorbeşte despre el mă doare şi mă gîndesc cît de greu îi este acolo. Eu îl plac foarte mult şi se ştie asta de foarte mult timp.mereu am declarat şi îmi doresc să iasă cît mai repede de acolo. Nu îmi doresc să vorbim acum şi nici nu cred că este posibil, dar m-ar afecta dacă aş purta o conversaţie cu el şi să mă gîndesc că este închis.

Dar de Simona Halep ai auzit? Ce părere ai despre meciurile bune pe care le-a făcut la Turneul Campioanelor?

Sincer, nu auzisem de Simona pînă acum cîteva zile, am văzut diverse lucruri despre ea zilele trecute şi am început să îi urmăresc meciurile din curiozitate. Eu nu mă uitam la tenis, nu mă interesa, dar de cînd am aflat de Simona chiar a început să îmi placă. Am văzut-o la televizor. E frumoasă! O să joace împotriva Serenei în finală şi nu cred că o să fie aşa de simplu ca în meciul trecut, eu îmi doresc să cîştige românca. Îi doresc multă baftă şi tot binele din lume!

6 goluri în 9 meciuri a marcat N’Doye pentru ASA Tg. Mureş în acest sezon

158 de meciuri şi 24 de goluri are senegalezul în CV-ul său în Liga 1, evoluînd pentru Vaslui, Dinamo, Astra, Săgeata Năvodari şi ASA Tg. Mureş

36 de ani şi 7 luni e vîrsta lui Ousmane N’Doye

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!