STEAUA. Se face TRANSFERUL: "În sfîrşit, S-AU ÎNŢELES!"

STEAUA. Nebunia din această iarnă în privinţa plecării a doi dintre cei mai importanţi jucători ai Astrei la Steaua, Constantin Budescu şi Gabriel Enache, continuă doar în privinţa primului, FANATIK.RO oferind informaţii clare în privinţa impasului în care a intrat plecarea căpitanului din cauza conflictelor de interes cu patronului clubului, Ioan Niculae (vezi detalii în exclusivitate AICI).

STEAUA. Dacă Budescu se află în acest moment cu un pas în Qatar, însă acceptul clubului se lasă aşteptat, Gabriel Enache a ajuns la un acord cu Steaua, urmînd să facă joncţiunea în cel mai scurt moment cu echipa lui Laurenţiu Reghecampf! Detalii sînt dezvăluite de sursele FANATIK.RO din anturajul echipei giurgiuvene.

"Steaua dorea să îi cumpere, la pachet, atît pe Budescu, cît şi pe Enache, însă din cauza tergiversării mutării lui Budescu s-a făcut o ofertă separată pentru mijlocaul dreapta de 25 de ani. Cum Budescu ezită să semneze din cauza salariului, Enache o face singur, să nu mai depindă de căpitanul echipei", au precizat sursele FANATIK.RO.

100.000 sau 300.000 euro?

STEAUA. Gabriel Enache nu a fost folosit de Astra cu Kuban Krasnodar în primul amical din Cipru tocmai pentru că urmează să plece din cantonament şi să semneze un contract valabil trei sezoane cu Steaua! Fotbalistul va fi remunerat cu 12.000 euro lunar, însă acesta va avea parte de bonusuri de performanţă ce pot atinge sume cuprinse între 150.000 şi 200.000 euro!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Suma pe care Astra o să o primească în schimbul lui Enache va fi, oficial, de 100.000 euro pentru că 50% din drepturile federative ale jucătorului aparţin celor de la Mioveni.

De asta era convenabil şi transferul la pachet, cu Budescu, pentru că în acte căpitanul costa 1,8 milioane euro, iar Enache doar 100.000 euro. Însă, neoficial, se vorbeşte că Astra o să primească 300.000 euro în schimbul lui Enache, care, în mod normal, ar trebui să fie prezentat în cursul zilelor următoare de conducerea noii echipe", au încheiat sursele FANATIK.RO.

1,4 milioane euro este cota lui Enache conform site-urilor de specialitate

 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695