Sport

STEAUA. EXCLUSIV. Reghe, căutat de Hamburg! Gigi a anunţat preţul

UPDATE 23:32. Laurenţiu Reghecampf a comentat la conferinţa de presă posibilitatea unei plecări la Hamburg....
25.11.2016 | 00:09
STEAUA EXCLUSIV Reghe cautat de Hamburg Gigi a anuntat pretul
ADVERTISEMENT

UPDATE 23:32. Laurenţiu Reghecampf a comentat la conferinţa de presă posibilitatea unei plecări la Hamburg.

Vreau să rămîn la Steaua, nu vreau să plec, să fie clar. Îmi doresc foarte mult să continuăm planul, contractul meu mai e valabil încă un an şi jumătate. Îmi doresc chiar să prelungim contractul.

ADVERTISEMENT

Patronul ştie foarte bine ce am discutat. Vreau să calific Steaua din nou în grupele Ligii Campionilor“, a declarat antrenorul Stelei.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ADVERTISEMENT

UPDATE 19:36. Gigi Becali a vorbit înainte de meciul cu Osmanlispor despre posibila plecare de la Steaua a lui Laurenţiu Reghecampf, informaţie dezvăluită ÎN EXCLUSIVITATE de FANATIK.RO. “Eu pe Reghe nu îl dau afară. Dacă vrea să plece, atunci să plătească 1 milion de euro. Sau cine îl vrea, să îmi dea un milion ca să îi dau drumul. Nu ştiţi că eu vînd şi antrenori? Eu nu sînt nebun să îl dau afară pe Reghe cînd sînt pe primul loc”, a spus Becali.

La rîndul său Helmuth Duckadam a declarat: E o veste bună pentru el. Nu e de neglijat o asemenea ofertă de la Hamburg dacă ea e reală. Jocul Stelei pînă acum n-a funcţionat, dar noi sperăm că echipa îşi va da drumul să joace“.

ADVERTISEMENT

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf a revenit la gruparea roş-albastră în urmă cu aproximativ un an, însă a ratat titlul în dauna Astrei. Totuşi, Steaua a reuşit să se califice în grupele Ligii Europa, iar tehnicianul a devenit o ţintă pentru echipele din străinătate.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat că Hamburg îl urmăreşte pe Reghe de aproximativ două luni, iar doi reprezentanţi ai clubului din Germania se vor afla, joi, în tribuna VIP a Arenei Naţionale. După partida cu Osmanlispor, şi în funcţie de rezultat, părţile se vor aşeza la masa tratativelor şi nu este exclus ca Reghecampf să plece de la Steaua şi să-şi îndeplinească, astfel, visul de a antrena în Bundesliga.

Doi oficiali ai nemţilor vor asista la Steaua – Osmanlispor

STEAUA. Hamburg este “lanterna” din Bundesliga, cu trei puncte strînse după 11 etape. Nemţii nu au cunoscut, pînă în prezent, gustul victoriei. Începutul de sezon a fost dezastruos pentru gruparea din Germania. A adunat un singur punct în primele cinci etape, moment în care Reghecampf a intrat în vizorul oficialilor nemţi. Şi cum situaţia în clasament nu s-a remediat, aceştia au decis să vină la Bucureşti şi să demareze tratativele cu antrenorul Stelei imediat după partida cu Osmanlispor.

Clauză de un milion de euro

STEAUA. Rămîne de văzut modalitatea prin care tehnicianul va putea părăsi gruparea roş-albastră. Contractul său cu Steaua expiră în iunie 2017, iar dacă vrea să plece înainte de expirarea înţelegerii, Reghecampf trebuie să-i achite lui Becali nu mai puţin de un milion de euro. Aceeaşi sumă o suportă şi latifundiarul din Pipera în cazul în care vrea să-l demită pe antrenor înainte de terminarea contractului.

În plus, Reghe nu poate fi îndepărtat cît timp se află Steaua pe primul loc în Liga 1. Totuşi, dacă tehnicianul va ajunge la un acord cu Hamburg, va trebui să negocieze cu Becali preţul “eliberării”. În 2014, pentru a pleca la Al Hilal, Reghe a fost nevoit să scoată din buzunar nu mai puţin de 700.000 de euro pentru a putea semna cu arabii.

360.000 de euro este contractul anual al lui Reghecampf la Steaua

75,15 milioane de euro este valoarea totală a lotului lui Hamburg

ADVERTISEMENT