Fotbal intern

E OFICIAL! Steaua l-a PIERDUT pe Puljic! A SEMNAT cu Tom Tomsk

Update / Fundaşul dorit de Steaua, Ante Puljic, a trecut vizita medicală în Rusia şi a semnat un contract cu formaţia Tom Tomsk pe două sezoane, acolo unde va fi coleg cu Eric Bicfalvi,...
20.07.2016 | 16:44
E OFICIAL Steaua la PIERDUT pe Puljic A SEMNAT cu Tom Tomsk

Update / Fundaşul dorit de Steaua, Ante Puljic, a trecut vizita medicală în Rusia şi a semnat un contract cu formaţia Tom Tomsk pe două sezoane, acolo unde va fi coleg cu Eric Bicfalvi, fotbalist alături de care a jucat în “Ştefan cel Mare”, la Dinamo.

STEAUA. Update / Trupa finanţată de Gigi Becali a ratat transferul lui Ante Puljic, iar finanţatorul Stelei a vorbit despre situaţia fostului dinamovist. “Puljic mi-a spus că au aflat ruşii că îl vrea Steaua şi că de asta a plecat acolo. A plecat pentru că i-am făcut licitaţie în România. Au spus că e bun dacă îl vrea Steaua”, a spus Becali la un post de televiziune.

………………………..

STEAUA. Gigi Becali a insistat pentru aducerea lui Ante Puljic, jucător care s-a făcut remarcat în sezonul trecut pe cînd a jucat la Dinamo. Fundaşul croat a eliminat Steaua prin golul său din semifinala Cupei României, iar Gigi îl dorea pentru a acoperi locul lăsat liber de plecarea lui Fernando Varela.

STEAUA. Deşi patronul vicecampioanei îl dădea ca şi transferat pe Puljc, croatul întoarce spatele Stelei. Fundaşul şi-a reziliat contractul cu belgienii de la Gent, şi rămas liber de angajament a ales să decline oferta “roş-albaştrilor”. “Puljic vine sigur, l-am convins”, spunea Gigi Becali, însă a fost lăsat cu ochii în soare.

Merge în Rusia

STEAUA. Contactat de FANATIK.RO, Puljic a decalarat că a refuzat oferta vicecampioanei: “Nu voi merge la Steaua, am acceptat deja o altă ofertă. Urmează să fac vizita medicală, iar dacă totul merge bine voi semna contractul”, a mărturisit croatul. Acesta va merge cel mai probabil în Rusia, acolo unde aşteptat să facă testele medicale.

Pe cine aduce Steaua în schimb?

STEAUA. Pentru că Fernando Varela a fost deja acontat de PAOK Salonic, fiind doar o chestiune de ore pînă cînd mutarea se va realiza, iar Ante Puljic nu doreşte să vină la Steaua, Gigi Becali trebuie să-şi găsească urgent un fundaş central, pentru atacarea preliminariilor Ligii Campionilor.