Fotbal intern

STEAUA. Ultimul TRANSFER este la Bucureşti! Cînd va fi PREZENTAT!

UPDATE / Muniru a aterizat în urmă cu cîteva minute pe Aeroportul Otopeni, fiind aşteptat de oamenii lui Gigi Becali! Fratele lui Muntari, de la AC Milan, urmează să facă vizita medicală joi...
17.06.2015 | 23:50
STEAUA Ultimul TRANSFER este la Bucuresti Cind va fi PREZENTAT
ADVERTISEMENT

UPDATE / Muniru a aterizat în urmă cu cîteva minute pe Aeroportul Otopeni, fiind aşteptat de oamenii lui Gigi Becali! Fratele lui Muntari, de la AC Milan, urmează să facă vizita medicală joi dimineaţă şi să se alăture formaţiei antrenată de Mirel Rădoi.

UPDATE /  Gigi Becali a vorbit despre trecerea lui Sulley Muniru de la CFR Cluj la Steaua. Finanţatorul “roş-albaştrilor” a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

UNUL A SEMNAT, ALTUL A PICAT!!! TOATE INFORMATIILE DE ULTIMA ORA!!!! DESPRE TRANSFERURILE STELEI!!!

STEAUA. Finanţatorul campioanei a dezvăluit că a ajuns la un acord cu CFR Cluj, iar Sulley Muniru va evolua pentru trupa din Ghencea. “Muniru este jucătorul Stelei”, a spus Becali, conform Sport Pro Tv.

UPDATE 12:46 16.06.2015 / La aproximativ o lună de zile de la momentul anunţului făcut în exclusivitate, FANATIK.RO a fost confirmat! Sulley Muniru, jucătorul lui CFR Cluj, este aproape de a fi ultima achiziţie a Stelei! Mijlocaşul de 22 de ani se va alătura în cel mai scurt timp lotului pregătit de Mirel Rădoi, anunţă gsp.ro.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Rădoi, ATACAT: “E jenant! Se duce la şedinţă cu pompierii!” 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

STEAUA. După ce FANATIK.RO a prezentat în exclusivitate informaţia că Mirel Rădoi va fi noul antrenor al campioanei, urmînd ca fostul jucător reprezentativ al Stelei să fie susţinut de un antrenor cu experienţă, noi detalii răzbat din interiorul clubului din Ghencea.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Rădoi, lăudat de un “roş-albastru”! Ce spune de antrenamente 

STEAUA. Negocierile dintre Rădoi şi Gigi Becali au trecut la un nou nivel, viitorul tehnician implicîndu-se deja în tratativele cu viitorii jucători ai Stelei. Sursele autorizate ale FANATIK.RO au precizat că Mirel Rădoi şi-a stabilit priorităţile în privinţa jucătorilor pe care îi doreşte de la vară.

“Rădoi este, la fel ca Reghecampf şi Gâlcă în momentul instalării, pariul lui Becali. Are de gînd să îi satisfacă dorinţele în privinţa transferurilor. Singurul lucru care nu este ştiu în acest moment e suma de bani pe care Gigi e dispus să o aloce. Asta diferă în funcţie de locul pe care Steaua o să îl ocupe la finalul campionatului”, au precizat sursele din cadrul formaţiei steliste.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Rădoi vrea doi “COPII” de la Timişoara. Ce JOACĂ şi cît COSTĂ

Bănel şi Muniru, ţintele lui Rădoi

STEAUA. Cum vînătoarea de fotbalişti pentru noul sezon a început de aproximativ trei săptămîni în culisele fotbalului, Mirel Rădoi a demarat discuţiile cu doi dintre cei mai în formă fotbalişti din Liga 1. “Bănel Nicoliţă şi Sulley Muniru sînt ţintele lui Mirel Rădoi, pe ei doreşte să îi aducă la Steaua în mod expres”, au decretat şi apropiaţii lui Rădoi. Sursele FANATIK.RO au motivat alegerile fostului căpitan al Stelei.

STEAUA. Gigi a plătit 200.000 de euro pentru o SUPER achiziţie 

“Probabil surpriza de pe listă este Muniru. Rădoi are o afinitate pentru jucătorul CFR-ului, apreciază calităţile pe care jucătorul de culoare le are. Rădoi are de primit acceptul jucătorului, după care se vor demara negocierile cu oficialii clubului ardelean”, este încheierea făcută de sursele din cadrul Stelei.

Geraldo a semnat cu o echipă din Liga 1! Se va bate la titlu

750.000 euro este cota lui Muniru conform transfermarkt.de

 

ADVERTISEMENT