Sport

STEAUA. EXCLUSIV / RENAŞTERE! Îşi fac echipă la CLINCENI!

STEAUA. Veste excelente pentru tinerii şi fanii Stelei! Conducerea campioana a decis, după o pauză de patru ani, înfiinţarea echipei secunde a Stelei! FANATIK.RO prezintă în exclusivitate...
19.06.2015 | 12:07
STEAUA EXCLUSIV  RENASTERE Isi fac echipa la CLINCENI

STEAUA. Veste excelente pentru tinerii şi fanii Stelei! Conducerea campioana a decis, după o pauză de patru ani, înfiinţarea echipei secunde a Stelei! FANATIK.RO prezintă în exclusivitate planul pus la cale de Gigi Becali şi Mirel Rădoi, primul pas urmînd să aibă loc sîmbătă, 20 iunie.

STEAUA. Instalarea lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a campioanei, ca director sportiv în acte şi ca antrenor în privinţa atribuţiilor, a animat clubul aflat în plin război cu CSA Steaua. După ce a a discutat personal cu liderii peluzelor, sperînd să îi convingă pe aceştia că atitudinea pe care o au în prezent nu este cea corectă faţă de echipa din Liga 1, Rădoi i-a transmis lui Gigi Becali că doreşte de urgenţă renaşterea formaţiei secunde!

MEME STOICA, la un pas de TRAGEDIE! Ce a PĂŢIT în SALVARE

“Naşule, am nevoie ca tinerii să fie supervizaţi corect. Avem un viitor frumos, nu e normal să îi lăsăm la alte echipe şi să îşi bată joc de ei. Sînt cazuri în care fotbaliştii nu au fost plătiţi luni bune la echipele unde erau lăsaţi de Steaua”, a fost mesajul cu care Becali s-a lăsat convins.

OFICIAL! TRANSFERUL A FOST FĂCUT DE STEAUA! VEZI CUM ARATĂ FOTBALISTUL ÎN TRICOUL CAMPIOANEI!

Steaua II sau Clinceni?

STEAUA. În urma dorinţei lui Mirel Rădoi, finanţatorul echipei steliste i-a transmis lui Vali Argăseală ca doleanţa să fie pusă în aplicare cît mai curînd, Steaua urmînd să aibă echipă secundă din următorul sezon. Preşedintele campioanei a găsit soluţia aproape de Bucureşti, la Clinceni.

EXCLUSIV / DRAMA unui STELIST întors de pe FRONT! “Mi-au RUPT COLOANA!”

TRANSFER BOMBĂ LA STEAUA: ANUNŢ OFICIAL DESPRE REVENIREA LUI KEŞERU!

Conform surselor FANATIK.RO, echipa Stelei va lua locul lui Inter Clinceni, care a terminat pe locul opt ultimul sezon din Liga a treia, seria 3. Singura dilemă are legătură cu denumirea pe care echipa o va avea. “Oficialii Stelei nu ştiu dacă să denumească formaţia Steaua II sau să o lase Inter Clinceni şi doar să trimită jucătorii tineri acolo”, au precizat sursele FANATIK.RO.

LOVITURĂ! STEAUA ÎŞI FACE O NOUĂ ECHIPĂ!

Sîmbătă se face primul pas

STEAUA. Acţiunea iniţiată la îndemnul lui Mirel Rădoi va cunoaşte primul pas sîmbătă, la Clinceni, unde Steaua va face o selecţie a jucătorilor născuţi în anul 1998. “Se caută juniori care au evoluat pînă acum la alte echipe de fotbal. Se face o selecţie şi în vederea competiţiei Champions League Youth League, Steaua urmînd să joace în preliminarii”, au precizat sursele FANATIK.RO. La selecţie va participa inclusiv tehnicianul echipei de seniori, Mirel Rădoi dînd ordin ca alături de el să fie prezenţi şi antrenorii grupelor de juniori.

KEŞERU la Steaua! ANUNŢ BOMBĂ AL LUI ARGĂSEALĂ!

Ultimul transfer, CLAUZĂ NEBUNĂ pusă de Becali! “Este ADEVĂRAT!”

1,2 milioane euro l-a costat pe Gigi Becali susţinerea ehipei secunde conform declaraţiilor acestuia