Sport

STEAUA. EXCLUSIV / Ruptură CAPITALĂ! S-au certat LIDERII

STEAUA. Vremurile bune din perioada lui Laurenţiu Reghecampf au apus de mult în Ghencea! Mai exact, de la venirea lui Gâlcă şi din momentul ratării tuturor obiectivelor europene în care...
26.03.2015 | 00:13
STEAUA EXCLUSIV  Ruptura CAPITALA Sau certat LIDERII
ADVERTISEMENT

STEAUA. Vremurile bune din perioada lui Laurenţiu Reghecampf au apus de mult în Ghencea! Mai exact, de la venirea lui Gâlcă şi din momentul ratării tuturor obiectivelor europene în care campioana a fost angrenată! Evenimentele au atins punctul culminant cînd Cristian Tănase, căpitanul echipei şi unul dintre cei mai apreciaţi jucători stelişti de către patronul Gigi Becali, a scuipat în dreptul unui grup de fani ai Stelei!

DINAMO. S-a decis soarta lui Stoican! Clauza antrenorului 

STEAUA. Starea în sînul echipei este mult mai tensionată, iar FANATIK.RO a aflat că doi dintre cei mai importanţi fotbalişti din cadrul lotului sînt la cuţite! După altercaţia pe care a avut-o cu Bourceanu acum ceva timp, Gabi Tamaş a pornit un război, de la distanţă momentan, cu Alexandru Chipciu, cel considerat urmaşul lui Marius Lăcătuş.

ADVERTISEMENT

Un fotbalist român a scăpat ca prin MINUNE din tragedia aviatică! 

Cearta a început de la Chipciu

STEAUA. Sursele autorizate ale FANATIK.RO din cadrul grupării steliste au dezvăluit că totul ar fi pornit de la şeptarul Stelei. Alexandru Chipciu ar fi avut, în vestiarul campioanei, remarci nepotrivite la adresa lui Tamaş, care s-a impus din primele zile în anturajul liderului. “Tamaş să ne lase cu atitudinea asta! Se crede mare jucător, dar dacă era aşa nu venea pe un salariu mai mic decît al meu. Ar trebui să mai lase impresiile şi să se creadă cel mai important şi valoros din lot”, ar fi fost remarca făcută de Chipciu. De reamintit că Tamaş a primit, în momentul în care a semnat cu Steaua, o primă de instalare de 150.000 euro, iar salariul anual al acestuia este 300.000 euro. Alexandru Chipciu cîştigă mult mai bine decît fundaşul naţionalei, şeptarul fiind remunerat cu aproximativ 400.000 euro pe an.

STEAUA. Fanii, RĂZBOI total cu fotbaliştii! Mesaj dur pentru Becali

Răspunsul dur al lui Tamaş

STEAUA. Cunoscut ca  o fire colerică, Gabi Tamaş a reacţionat dur în momentul în care vorbele lui Chipciu, spuse în mijlocul vestiarului, au ajuns la urechile sale. Fundaşul de 31 de ani, fost jucător al lui West Bromwich Albion şi Auxerre i-a transmis lui Chipciu că o să ajungă să fie al doilea stelist pe “listă”, după Bourceanu, care se confruntă cu reacţia sa la nervi. “Tamaş a fost foarte clar în mesajul pe care i l-a transmis lui Chipciu. I-a spus că nu doreşte să se certe cu nimeni, vrea doar să se concentreze pe fotbal ca să prindă un transfer, însă nu va ieşi bine dacă e provocat. Lucrurile nu au degenerat, cel puţin momentan, dar ruptura este evidentă. Se evită, nu au nici o treabă unul cu celălalt”, au precizat sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, UMILIT la naţională: “Băi băieţelule,tu eşti UN NIMENI!”

Tamaş, refuzat de stelişti

STEAUA. Comportamentul dificil al lui Gabi Tamaş în momentele în care băutura îl “conduce” a afectat imaginea celui care, în 2011, valora 4 milioane euro. Implicat în mai mute scandaluri bahice, dar şi ghinionist în privinţa accidentărilor, cota lui Tamaş a scăzut sub un milion de euro. Problemele cauzate de alcool i-au făcut pe stelişti să îl evite pe Tamaş în cadrul ieşirilor organizate de jucători. “Toată lumea îl evită pentru că ştie că o ia razna la băutură! El este băiat bun şi în conflictul pe care îl are cu Chipciu nu are nici o vină, doar şi-a expus părerea. Însă nimeni nu mai doreşte să iasă cu el, pentru că nu ştii cum reacţionează la un pahar în plus”, au punctat sursele FANATIK.RO.

STEAUA. De ce nu a jucat Tamaş? MISTERUL absenţei fundaşului 

968 de mii euro este cota lui Tamaş conform site-urilor de specialitate

3,5 milioane euro este suma pe care Chipciu poate fi vîndut acum conform transfermarkt.de