Sport

STEAUA. EXCLUSIV / Scandal cu STAFF-UL: “NU SEMNĂM NIMIC!”

STEAUA. Instalat la campioana României cu mult timp înainte de finalul campionatului, Mirel Rădoi are parte de o surpriză neplăcută. În ciuda faptului că noul antrenor şi-a ales deja staff-ul...
21.06.2015 | 00:08
STEAUA EXCLUSIV  Scandal cu STAFFUL NU SEMNAM NIMIC

STEAUA. Instalat la campioana României cu mult timp înainte de finalul campionatului, Mirel Rădoi are parte de o surpriză neplăcută. În ciuda faptului că noul antrenor şi-a ales deja staff-ul alături de care doreşte să ajungă în grupele Ligii Campionilor, Steaua este departe de a rupe contractele staff-ului anterior.

Valeriu Argăseală şi antrenorii secunzi ai lui Costel Gâlcă au avut, în ultimele două săptămîni, mai multe runde de negocieri pentru rezilierea contractului, dar cele două părţi nu au ajuns la nici o înţelegere. Lipsa unui acord a alimentat spiritele în tabăra tehnicienilor, care au anunţat că nu vor ceda nici un cent din suma datorată. 

STEAUA. Campioana negociază pentru un mijlocaş de la Inter

STEAUA. Concluzia după cele trei runde în care s-a tratat cea mai arzătoare problemă din ultima perioadă este  aceea că preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală,  are mari dificultăţi cu Dumitru Uzunea, Ştefan Preda şi Laurenţiu Roşu după ce au transmis că refuză să semneze rezilierea contractelor. Situaţia de faţă s-a ivit în momentul în care, deşi Costel Gâlcă a semnat pe un singur an, preşedintele campionilor i-a convins pe antrenorii secunzi să semneze angajamente cu cel mai titrat club din fotbalul românesc pentru o perioadă de doi ani.

GALERIE FOTO!!!! ULTIMUL TRANSFER A FOST PREZENTAT OFICIAL DE STEAUA!!! VEZI IMAGINI CU NOUL SUPER STAR DIN GHENCEA IN TRICOUL STELEI!!!

Nu vor să cedeze nici un ban

STEAUA. Surse din anturajul staff-ului tehnic al fostului antrenor al Stelei au dezvăluit pentru FANATIK.RO de unde au plecat neînţelegerile dintre Valeriu Argăseală şi antrenorii secunzi ai lui Costel Gâlcă. “Argăseală dorea să plătească doar o parte din datorii, adică salariile restante. Noi mai avem prime de joc din campionatul recent încheiat pe care nu le-am luat, zece la număr”, au răbufnit secunzii lui Gâlcă.

EXCLUSIV / POZE INCENDIARE! Cuplu MAXIM în fotbalul românesc

Nemulţumiţi de faptul că încă nu ajung cu preşedintele roş-albaştrilor la un numitor comun, oamenii tehnicianului care a adus în acest an trei trofee în Ghencea i-au solicitat acestuia să participe şi el la o parte dintre întîlniri. “Costele, hai şi tu cu noi. Vali Argăseală  vrea să ne dea doar salariile restante. Noi nu semnăm nici o reziliere dacă nu ne primim şi toate primele pe care conducerea ni le datorează”, a fost plîngerea formulată către Costel Gâlcă.

STEAUA. Becali INSISTĂ pentru Rusescu! “A DISCUTAT cu Sevilla!” 

Staff-ul confirmă FANATIK

STEAUA. Contactat telefonic de către FANATIK.RO, Ştefan Preda, fostul antrenor cu portarii în Ghencea, a confirmat informaţiile oferite.  Este adevărat că nu am semnat rezilierea contractelor, deşi ne-am luat salariile restante. Mai avem de încasat primele aferente acestui sezon, zilele următoare trebuie să ajungem la un numitor comun”, a declarat fostul antrenor cu portarii. Sumele pe care secunzii le au de încasat sînt de aproximativ 15.000 euro de persoană. 

DINAMO. Gest TULBURĂTOR! S-a tatuat cu CENUŞA tatălui!

Tags: