Fotbal intern

STEAUA. Scandal MONSTRU: “Nu-mi spui tu unde să JOC!”

STEAUA. La cîteva luni după ce Gigi Becali i-a mărit salariul, devenind cel mai bine plătit jucător din Ghencea, Alex Chipciu a avut o ieşire nervoasă în meciul decisiv cu Dinamo Kiev. După...
13.12.2014 | 18:01
STEAUA Scandal MONSTRU Numi spui tu unde sa JOC
ADVERTISEMENT

STEAUA. La cîteva luni după ce Gigi Becali i-a mărit salariul, devenind cel mai bine plătit jucător din Ghencea, Alex Chipciu a avut o ieşire nervoasă în meciul decisiv cu Dinamo Kiev. După finalul jocului cu ucrainenii, multă lume l-a acuzat pe mijlocaş că nu ar trece printr-o formă extraordinară, însă FANATIK.RO a aflat că evoluţia lui s-a datorat poziţionării în teren. Din acest motiv, la pauza jocului, între Costel Gâlcă şi Alexandru Chipciu au avut loc un schimb dur de replici. FANATIK.RO vă dezvăluie în exclusivitate scandalul prin care au trecut roş-albaştrii.

Nu mai intra în centru, combină cu Luci”

STEAUA. Aproape de minutul 25, braşoveanului nu i-a convenit deloc să evolueze ca extremă dreapta şi de multe ori, chiar şi cînd primea mingea, căuta să pătrundă în centru, călcîndu-se pe picioare cu Sănmărtean. Acest lucru s-a întîmplat de mai multe ori pe parcursul primei părţi, iar Gâlcă a sesizat acest lucru: “Alex, nu mai intra în centru, combină cu Luci, nu veni tu acolo, tu trebuie să deschizi jocul”, i-a strigat tînărul tehnician. Atenţionat, fostul braşovean a continuat să meargă pe aceeaşi linie. Chiar şi la degajările lui Arlauskis, Chipciu era prezent în centru.

ADVERTISEMENT

STEAUA. “Nu îmi spui tu mie unde să joc!”

STEAUA. Şi cum arbitrul a pus capăt primei reprize, ajungînd la vestiare, Chipciu şi Gâlcă ar fi început un scandal monstru. “Tu nu îmi spui mie unde să joc! Dacă eu vreau să joc în centru, pentru că acolo mă simt cel mai bine, păi atunci acolo trebuie să joc. Să joace altcineva pe dreapta”, a urlat Chipciu. Cearta dintre cei doi a luat o amploare destul de mare, pe parcursul celor 15 minute tehnicianul explicînd foarte puţin cum ar trebui să abordeze repriza a doua. “Nici nu s-a mai putut ţine şedinţa tehnică. Totul se învîrtea în jurul poziţiei lui Chipciu. Ba că el vrea în centru, Gâlcă i-a spus că nu vrea, şi tot aşa… Gâlcă i-a explicat că nu joacă singur şi să urmărească interesele echipei, nu ale lui. Iar dacă echipa are nevoie de el în banda dreaptă, să joace acolo fără comentarii!”, au povestit surse din vestiar pentru FANATIK.RO.

S-au înţepat şi aproape de final

STEAUA. După pauză, Alexandru Chipciu a fost folosit tot în banda dreapta! Chiar dacă nu i-a convenit deloc această situaţie, mijlocaşul a muşcat din dinţi şi nu s-a mai repezit către centru, unde era poziţionat Lucian Sănmărtean. Însă, pe finalul jocului, la scorul de 1-0, Chipciu s-a întreptat către banca tehnică: “Ai vrut tu să joc în banda dreaptă, acum nu mai pot să alerg înapoi pentru a ajuta echipa”, ar fi fost mesajul fotbalistului pentru Gâlcă. Acest conflict pare că a lăsat încă o dată, dacă mai era nevoie, banca tehnică înmărmurită. De altfel, la final, întrebat la microfonul Dolcesport despre starea de nervozitate excesivă a lui Chipciu, Gâlcă a luat foc în direct certînd reporterul! “Nu mai vorbiţi şi interpretaţi voi”, după care a plecat în mijlocul interviului!

ADVERTISEMENT

“Deşi a avut rezultate pe plan intern, Gâlcă nu a reuşit să cucerească vestiarul, iritîndu-l de multe ori prin deciziile lui, dar şi prin faptul că nu reuşeşte să comunice cum ar trebui”, au punctat şi surse din conducere pentru FANATIK.RO

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Anunţ IMPORTANT de la RADET: ce se întâmplă cu apa caldă şi căldura din Bucureşti