Carousel hot news

STEAUA. Tamaş pleacă la Roma! “Va fi supus unui control!”

STEAUA. Campioana României a detonat o adevărată bombă pe piaţa transferurilor după ce a reuşit să-l legitimeze pe Gabi Tamaş, liber de contract după despărţirea de Watford. Fundaşul a...
14.02.2015 | 00:05
STEAUA. Tamaş pleacă la Roma!

STEAUA. Campioana României a detonat o adevărată bombă pe piaţa transferurilor după ce a reuşit să-l legitimeze pe Gabi Tamaş, liber de contract după despărţirea de Watford. Fundaşul a semnat cu Steaua un contract pe două sezoane şi va purta în Ghencea numărul 30. Internaţionalul român a primit 150.000 de euro la semnătură şi va avea un salariu lunar de 25.000 de euro. La cinci luni distanţă din momentul în care a suferit o ruptură de ligamente încrucişate, Tamaş este aşteptat să debuteze în tricoul roş-albastru. Fundaşul s-a antrenat cot la cot cu noii săi colegi în Antalya, însă Gâlcă nu l-a folosit în nici o partidă amicală. Tehnicianul nu a dorit să-l forţeze pe internaţionalul român, iar primul meci pentru Steaua îl va disputa, cel mai probabil, la începutul lunii martie.

Control la genunchi

STEAUA. Pînă să bifeze prima partidă pentru echipa din Ghencea, Tamaş mai are de trecut un hop. FANATIK.RO a aflat că fundaşul va pleca zilele următoare la Roma, pentru un control amănunţit, în urma căruia celebrii medici italieni îl vor declara apt de joc. “Da, este adevărat! Gabi va fi suspus acolo unor investigaţii pentru că nu este de glumă cu accidentarea pe care a avut-o. În orice caz, sînt sigur că nu vor fi probleme şi va primi acceptul doctorilor că poate intra într-un meci oficial. Va merge la Roma pentru o verificare mai amănunţită la genunchi. Este ceva normal, un control de rutină”, a spus, pentru FANATIK.RO, Florin Manea, agentul lui Gabi Tamaş. Fundaşul s-a accidentat grav în meciul Watford – Bournemouth, scor 1-1. “A doborît toate recordurile clinicii din Roma, pentru cea mai rapidă refacere! După o operaţie de ligamente încrucişate, menisc, normal lipseşti opt luni, dar el după o lună a lovit mingea”, a precizat Manea.

“Nu transpiră mult la Steaua!”

STEAUA. Pînă să semneze cu campioana României, Tamaş a fost în negocieri şi cu Dinamo. Oferta din “Ştefan cel Mare” nu a fost, însă, pe placul fundaşului, care a ales, în cele din urmă, să semneze cu Steaua, atras de posibilitatea de a evolua în grupele Ligii Campionilor în sezonul următor. Totuşi, Florin Manea susţine că fundaşul nu va face prea mulţi purici în Liga 1. “Credeţi că se compară Gabi cu Cadu sau cu Szukala? Cu tot respectul pentru aceşti jucători, dar Gabi a jucat la Galatasaray, a jucat în Premier League. La cum îl ştiu, nu cred că el va apuca să transpire în România”, a spus agentul fundaşului în vîrstă de 31 de ani.

800.000 de euro este cota lui Tamaş conform transfermarkt.de

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri