Fotbal intern

VIDEO/ Fanii sprijină Armata “STEAUA ÎNSEAMNĂ CSA!”

UPDATE / Iată mai jos video cu show-ul făcut de fanii Stelei la meciul de baschet! Suporterii au scandat minute în şir "Ole ole, ole ola, Steaua înseamnă CSA!"...
25.01.2015 | 18:20
VIDEO Fanii sprijina Armata STEAUA INSEAMNA CSA

UPDATE / Iată mai jos video cu show-ul făcut de fanii Stelei la meciul de baschet! Suporterii au scandat minute în şir “Ole ole, ole ola, Steaua înseamnă CSA!”

Loading the player…

Vezi AICI şi alte scandări ale suporterilor Stelei la meciul de baschet de sîmbătă al CSA Steaua

STEAUA. Armata versus FCSB, marea dilemă a suporterilor stelişti la început de 2015. Cine este adevărata Steaua? Care dintre cele două părţi îi reprezintă cu adevărat pe fanii campioanei. Păreri împărţite, polemici chiar şi între foste glorii ale clubului. Totul după ce Justiţia a decis că sigla, culorile şi numele de Steaua aparţin Armatei. FANATIK.RO a intrat în rîndul fanilor pentru a vedea care este poziţia acestora. Răspunsul a venit sîmbătă, cînd echipele Armatei au disputat meciuri pe teren propriu. Clubul Sportiv a cîştigat categoric disputa cu FCSB.

DOLIU PENTRU VEDETA PRO TV, ANDREEA ESCA!!! E DISTRUSA DE DURERE!!!

Prezenţe record la polo şi baschet

STEAUA. Sîmbătă după-amiază, liniştea din Ghencea a fost spartă de primul grup de ultraşi. “Ole, ola, Steaua înseamnă CSA”, a răsunat întreg complexul. Decizia fanilor era deja clară. Poloiştii Stelei au fost şocaţi. Erau obişnuiţi să joace cu tribunele goale la fiecare partidă. De această dată, sala în care se află bazinul din Ghencea a fost neîncăpătoare. Derby cu Rapidul, dar fanii din tribune au uitat de duşmanul tradiţional. Acum scandările au curs împotriva lui Gigi Becali şi a nou inventatei FCSB. Încîntaţi că au susţinerea unui număr atît de mare de fani, poloiştii Stelei şi-au făcut treaba şi au obţinut o victorie categorică. Dar nici nu se terminase meciul cînd suporterii au părăsit tribuna. Aveau puţin timp pentru a ajunge la următorul meci al unei echipe a Armatei. Cu Universitatea Cluj, la baschet.

GIGI BECALI, ANUNT BOMBA DIN PUSCARIE!!! “VAND STEAUA!!!” VEZI IN CE CONDITII!!

ANUNT FABULOS!!! HBO REVINE LA RCS RDS!!! SI VA FI GRATIS!!! MILIOANE DE ROMANI IL VOR PUTEA VEDEA!!!

Şi Peluza Nord e anti-FCSB

STEAUA. În zona AFI mall, agitaţie incredibiă. Dar nu pentru a lua cu asalt magazinele comerciale, ci pentru a intra în sala “Mihai Viteazul”, unde urma să joace Steaua. Chiar dacă era meci cu ultima clasată, Universitatea Cluj, formaţie care pierduse toate partidele disputate în acest sezon, sala de 1.000 de locuri a fost neîncăpătoare. Cîteva sute de oameni au rămas pe afară. Mulţi dintre cei de la Peluza Sud, care ajunseseră de la polo chiar înainte de startul partidei de baschet, nu au mai avut loc. Peluza Nord luase cu asalt sala, cu acelaşi mesaj răspicat: “NU FCSB!” Panică pentru organizatori, care au închis baza militară cînd au văzut că fanii nu mai au loc nici măcar în curte. A fost o nouă victorie pentru Steaua, după un meci cu scor de NBA, 109-98. Două victorii într-o zi, chimie excelentă între fanii Stelei şi echipele Armatei.

VESTE ULUITOARE, ASEARA TARZIU DE LA LPF!!! STEAUA – DINAMO SE JOACA PESTE 3 SAPTAMANI!?!

UN AN DE LA TRAGEDIA DIN APUSENI!!! DEZVĂLUIRE TRAGICĂ!!! LEGĂTURA TERIBILĂ DINTRE UN FOTBALIST AL STELEI ŞI RĂPOSATA AURA ION!!!

Comunicat dur dat de Peluza Sud

STEAUA. Imediat după ce Valeriu Argăseală a anunţat că pentru returul acestui sezon vor juca sub titulatura de FCSB şi vor purta sigla nouă, liderul Peluzei Sud a publicat un comunicat dur pe pagina personală de Facebook în care îndemna toţi fanii Stelei să nu mai meargă pe stadion. Iată textul pe care l-a scris Alexandru Tofan. La doar cîteva ore după ce a publicat acest comunicat, liderul Peluzei Sud a şters mesajul său de pe pagina de Facebook.