Fotbal intern

STEAUA. Fanii, iar în tribune! Au pus o condiţie: “Să joace acolo!”

STEAUA. Campioana trece prin cea mai grea perioadă din ultimii ani, iar unul dintre motive este reprezentat de decizia fanilor de a abandona echipa. Jucătorii s-au plîns în mai multe rînduri că...
18.03.2015 | 15:03
STEAUA Fanii iar in tribune Au pus o conditie Sa joace acolo

STEAUA. Campioana trece prin cea mai grea perioadă din ultimii ani, iar unul dintre motive este reprezentat de decizia fanilor de a abandona echipa. Jucătorii s-au plîns în mai multe rînduri că simt dorul meciurilor în care aveau fanii alături. De situaţie profită echipele Armatei, în special cei de la baschet, care joacă de fiecare dată cu tribunele pline.

Au cerut să joace în Polivalentă

STEAUA. Fanii de la Peluza Sud şi o parte din cei de la Nord au fost nelipsiţi la meciurile de acasă ale echipei de baschet, dar s-au plînsă că nu se pot desfăşura din cauza capacităţii din sală, doar 1.000 de locuri. Astfel, aceştia i-au cerut lui Virgil Stănescu să mute echipa la sala Polivalentă, cu promisiunea că vor umple sala, chiar şi dacă vor plăti un bilet pentru intrare. Au primit acordul, dar li s-a transmis că mutarea se va produce abia de la început de playoff. Rămîne doar de stabilit dacă vor juca la Polivalentă şi în faza sferturilor, sau doar în semifinale şi finală. Steaua şi CSU Ploieşti se luptă pentru primul loc la finalul sezonului regulat, ambele cu doar cinci înfrîngei pînă acum.

Precedentul promiţător, meciul cu Granollers

STEAUA. Echipa de handbal a Stelei a jucat în semifinalele Cupei Cupelor, contra spaniolilor de la Granollers, în aprilie 2010. “Ultraşii” au venit în număr mare, au umplut sala, şi au creat o atmosferă incendiară. 10 lei a fost preţul unui bilet, iar reţata financiară a fost, de asemenea, un real succes. Jucătorii au fost încîntaţi de sprijinul fanilor şi au reuşit să obţină o victorie surprinzătoare, scor 32-28. Au pierdut, însă, calificarea în finala competiţiei, după o înfrîngere severă în Spania.

Dezastru pe Ghencea: fanii au abandonat echipa

STEAUA. În timp ce echipa de baschet are parte de o susţinere din ce în ce mai numeroasă, la fotbal lucrurile merg foarte rău. La meciurile de pe propriul teren, cu Astra Giurgiu, Rapid şi CFR Cluj, au fost foarte puţini fani, record negativ în istoria clubului. La meciurile din deplasare, lucrurile au stat şi mai rău. Un singur fan, acela venit din Iaşi, a avut Steaua la meciul de la Târgu Jiu, iar la restul partidelor de pe teren străin nu a fost nimeni în tribuna rezervată oaspeşilor. 

Promit că vor face spectacol la meciul de la Piteşti

STEAUA.  În ultima etapă a sezonului regulat, echipa de baschet a Stelei va juca la Piteşti, partidă care ar urma să stabilească şi campioana primei faze a campionatului. Fanii s-au organizat pentru a merge în număr cît mai mare la această partidă, care va avea loc pe 28 martie. Sala Sporturilor Trivale are o capacitate de 2.000 de locuri.

GIGI BECALI. Puicuţele i-au dat o ŢEAPĂ uriaşă! Ajunge iar în instanţă

STEAUA. Gâlcă, ţinut în funcţie de o CLAUZĂ! Gigi L-A AVERTIZAT

EXCLUSIV / Bănuiţi că iau PILULE: ”Cerem testul ANTI DOPING!”