VIDEO / STEAUA. Utrecht l-a prezentat pe Sănmărtean!

Marian Popovici   
în Stiri sportive
24/12/2014, 13:45
VIDEO / STEAUA. Utrecht l-a prezentat pe Sănmărtean! GALERIE FOTO

STEAUA. Lucian Sănmărtean a fost desemnat jucătorul anului în România de mai multe publicaţii. “Micul magician” a atras atenţia mai multor echipe din Europa cu prestaţiile sale din acest sezon, deşi “Luci” a ajuns la aproape 35 de ani.

STEAUA. Olandezii de la Utrecht au pregătit un documentar despre cariera lui Sănmărtean, mijlocaşul evoluînd în sezonul 2007-2008 pentru clubul olandez. Utrecht vorbeşte în termeni laudativi de Lucian Sănmărtean, iar fanii olandezilor visează la o întoarcere a românului la echipă, mai ales că intră în ultimele 6 luni de contract cu Steaua:

21580

“Micul magician. E o poreclă care i se potriveşte în totalitate lui Sănmărtean. Mijlocaşul român a fost cîndva, poate cel mai bun jucător care a jucat vreodată la Utrecht. Doar că a jucat destul de rar. Asta deoarece pe lîngă tehnica impecabilă, Sănmărtean a avut un fizic fragil. Utrecht l-a vizitat l-a Bucureşti şi a stat de vorbă cu mai mulţi oameni care au lucrat cu el la Utrecht. Aşa s-a născut documentarul Virtuoos van Glaas”, scrie în descrierea documentarului.

VEZI VIDEO DE PREZENTARE: 

STEAUA. Olandezii îl consideră un jucător de geniu, însă marea problemă a fotbalistului au fost fragilitatea fizică lui Sănmărtean. Mijlocaşul Stelei spune că nu are de gînd să renunţe şi mai are multe de arătat: “Merg înainte şi nu am de gînd să mă opresc!”, a declarat Sănmărtean în clipul de prezentare, fanii olandezi visînd la o întoarcere a “Magicianului” la Utrecht.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Închide ×