Fotbal intern

STEAUA. Adio, siglă! “Oameni de nimic! Nu sîntem la piaţă!”

STEAUA. Clubul patronat de Gigi Becali a scos de pe site-ul oficial emblema echipei, iar la rubrica următorul meci, echipa X întîlneşte pe Rapid, în prima etapă a returului din Liga 1....
29.12.2014 | 00:11
STEAUA Adio sigla Oameni de nimic Nu sintem la piata
ADVERTISEMENT

STEAUA. Clubul patronat de Gigi Becali a scos de pe site-ul oficial emblema echipei, iar la rubrica următorul meci, echipa X întîlneşte pe Rapid, în prima etapă a returului din Liga 1. Latifundiarul a luat această decizie după ce negocierile cu MApN privind marca “Steaua” au eşuat. În aceste condiţii, decizia ÎCCJ a fost pusă în aplicare, iar Gigi Becali va pune probabil pe emblemă o cruce. Indiferent cum se vor finaliza următoarele tratative. “Pun crucea pe mijloc şi o să fie şi mai norocoasă. Şi cînd vom juca împotriva lui Real Madrid, ei vor da trei bare şi Steaua, dintr-o ocazie, va da un gol. Crucea e semnul biruinţei”, anunţa Becali.

“Egoismul nu poate învinge inteligenţa”

STEAUA. Ladislau Boloni, unul dintre cei mai reprezentativi fotbalişti din istoria Stelei, nu a rămas impasibil la litigiul dintre clubul lui Gigi Becali şi MApN. Fostul cîştigător al Cupei Campionilor Europeni trage un semnal de alarmă şi somează cele două părţi să ajungă cît mai repede la un acord. “Bănuiam că se va ajunge aici. Dar nu-mi pot imagina că Armata şi conducerea Stelei nu vor găsi un numitor comun. Sînt ferm convins că egoismul nu poate învinge inteligenţa. Pentru ambele părţi ar trebui să fie o onoare. Pentru că la Steaua au fost legitimaţi, de-a lungul timpului, recordmeni, campioni mondiali, sportivi care au adus glorie Stelei”, a spus Boloni pentru FANATIK.RO. 

ADVERTISEMENT

Steaua e un brand! Cum să ceri bani pe el?

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, reprezentanţii Clubului Sportiv al Armatei i-ar fi cerut lui Gigi Becali un milion de euro pentru a putea folosi sigla pierdută în urma deciziei ÎCCJ. Situaţia i se pare incredibilă lui Boloni, care susţine că un nume precum al Stelei este de nepreţuit. “Un brand cum este cel al Stelei nu se poate cumpăra sau vinde. Nu e o masă de la piaţă pe care să dai bani. Este munca unei întregi generaţii de sportivi. CSA trebuie să-şi dea seama că nu are forţa necesară să conducă un asemenea club şi să ajungă la un acord cu domnul Gigi Becali”, a precizat fostul mare fotbalist al Stelei.

boloni-660x400

“Nu mă implic, nu este treaba mea!”

STEAUA. Ilie Năstase, Marius Lăcătuş şi Ilie Dumitrescu au fost doar cîteva dintre numele care au anunţat că-l susţin pe Gigi Becali în diferendul cu MApN. Ladislau Boloni preferă, însă, să stea departe de conflict şi susţine că actualii oficialii ai Stelei trebuie să facă tot posibilul ca lucrurile să revină pe făgaşul normal. “Nu mă voi implica în acest litigiu. Am amintiri frumoase, dar eu sînt un fost sportiv. Nu este treaba mea! Dacă eram preşedinte m-aş fi implicat, dar sînt alţii mai capabili ca mine în club care trebuie să facă asta”, a spus Boloni.

ADVERTISEMENT

Îl atacă dur pe ziarisul englez

STEAUA. Litigiul dintre Steaua şi MApN a făcut înconjurul lumii. Jurnaliştii britanici i-au luat peste picior pe roş-albaştri, în cadrul emisiunii Football Weekly, show de radio găzduit de publicaţia britanică The Guardian şi moderat de James Richardson. Unul dintre ziarişti, Gregg Bakowski, a şocat audienţa, după ce a sugerat Stelei să pună pe tricouri “o poză uriaşă cu un penis”. Declaraţia l-a oripilat, de-a dreptul, la Boloni. “Nu mă pot coborî astfel de jos şi să comentez afirmaţia acelui ziarist. Dar îmi pare rău că dăm şansa oamenilor să comenteze despre acest aspect. Dar dacă acesta este nivelul lor intelectual nu are rost să mai afirm ceva. Pentru că asta ar însemna să dau importanţă oamenilor de nimic. Iar asta nu voi face niciodată!”, a spus Boloni pentru FANATIK.RO.

97 de partide a jucat Boloni pentru Steaua. A marcat 24 de goluri

7 trofee a cucerit Boloni cu Steaua în perioada 1984-1987

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!