Sport

STEAUA FĂRĂ SIGLĂ. Anunţ BOMBĂ al Stelei: “GATA!”

UPDATE / Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a anunţat că Steaua va juca fără siglă la meciul cu CSMS Iaşi! "Duminică vom pune în aplicare hotărârea. Nu vom mai folosi cuvîntul...
06.12.2014 | 08:45
STEAUA FARA SIGLA Anunt BOMBA al Stelei GATA

UPDATE / Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a anunţat că Steaua va juca fără siglă la meciul cu CSMS Iaşi! “Duminică vom pune în aplicare hotărârea. Nu vom mai folosi cuvîntul Steaua pe echipament şi vom juca în tricourile galbene, de deplasare. Am trimis o adresă la MApN prin care am solicitat să ne întîlnim în cursul zilei de luni şi ne vom întîlni pentru a stabili condiţiile în care vom putea folosi emblema şi însemnele clubului din nou. Nu se pune problema să nu putem folosi numele. Suporterii să stea liniştiţi”, a declarat Argăseală pentru MEDIAFAX.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

EXCLUSIV / EXPLOZIV!!! VEZI MOTIVAREA SENTINŢEI CURŢII SUPREME!!!! ÎL DISTRUGE PE BECALI!!! “A ÎNREGISTRAT MARCA STEAUA CU REA CREDINŢĂ!!!”

Viorel Păunescu, fost oficial al Stelei şi apropiat al lui Gigi Becali, a dezvăluit planul pe care finanţatorul campioanei are de gînd să îl aplice după ce Stelei i s-a luat dreptul de a folosi marca formaţiei din Ghencea.

Preşedintele onorific al campioanei speră, totuşi, ca cele două părţi să ajungă la o înţelegere, Păunescu afirmînd că între cele două părţi vor urma os erie de negocieri. “Dacă nu va ajunge la o înţelegere cu oficialii Armatei, Gigi Becali o să schimbe culorile şi sigla, dar nu se pune problema ca Steaua să rămînă pe dinafară sau să nu mai joace în Europa. Dar vor fi negocieri şi, cel mai probabil, vor ajunge la un acord. Nu se pune problema ca Steaua să dispară”, a declarat Viorel Păunescu la DolceSport.

INCREDIBIL!!! GIGI BECALI A RENUNŢAT LA 60 DE MILIOANE DE EURO DIN CAUZA ARESTĂRILOR DIN DOSARUL RETROCEDĂRILOR DE LA ANRP!!! DETALII INCENDIARE AICI

aaa

RAMANE LUCIAN SANMARTEAN?? ANUNTUL FACUT ASEARA TARZIU DE MAGICIANUL STELEI!!! TOTI STELISTII TREBUIE SA STIE ASTA!!! 

Îi pune alt nume clubului? Varianta halucinantă a lui Mititelu!

Pe lîngă culori şi siglă, campioana poate avea din retur şi un alt nume. Mititelu a găsit o soluţie cel puţin amuzantă: Carmen Bucureşti! “Steaua nu a pierdut mare lucru. Poate doar aşa, ca imagine. Nimeni nu poate să-i ia numele. Are un nume distins de marcă înregistrat în 1990. Numele de FC Steaua Bucureşti nu i-l poate lua nimeni. Iar emblema aia, cu steaua soldaţilor roşii e o amintire urîtă, comunistă. Îşi face altă siglă şi cu asta basta. În două săptămîni devine cunoscută noua siglă la ce brand au. Ministerul nu poate să facă echipă echipă decît la nivel amator. Cei care cîntă prohodul Stelei nu cunosc legea cum trebuie. După legea 31 se numeşte Steaua Bucureşti SA, nu poate nimeni să ia numele ăsta. Baza Stelei e numele, nu sigla aia care mă înfioară, că e sovietică. Becali să facă dreptate şi să numească echipa Carmen, cea care a fost în 1947. A ajuns armata să facă fotbal”, a declarat Adrian Mititelu la FANATIK SHOW.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: