Carousel hot news

STEAUA FĂRĂ SIGLĂ. Ce riscă diseară campioana

Gigi Becali a primit o lovitură crîncenă miercuri, 3 decembrie! Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a anulat marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de...
04.12.2014 | 16:47
STEAUA FĂRĂ SIGLĂ. Ce riscă diseară campioana
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a primit o lovitură crîncenă miercuri, 3 decembrie! Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a anulat marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA. Gigi nu mai poate folosi, astfel, sigla Stelei. O lovitură dură pentru latifundiar!

“Jos sigla şi trofeele de pe autocar!”

Reprezentanţii Armatei nu s-au oprit, însă, aici. Generalii joacă tare şi, conform surselor FANATIK.RO, au decis să ia atitudine. “În cel mai scurt timp, vrem să scoateţi sigla de pe autocar, precum şi Cupele trecute. Dacă vreţi să puneţi trofee, să le imprimaţi pe cele cîştigate în domnia lui Becali. Să nu vă mai prindem că vă plimbaţi prin ţară cu autocarul pe care sînt desenate Cupa Campionilor sau Supecupa Europei”, a fost mesajul oficialilor CSA pentru patronul Stelei. Argăseală susţine, însă, că palmaresul nu are legătură cu decizia instanţei şi că doar cu folosirea siglei este o problemă.

ADVERTISEMENT

“Dacă intră pe teren cu sigla riscă să fie daţi în judecată!”

Oficialii grupării din Ghencea l-au întrebat pe Gigi Becali dacă să pună deja în practică solicitarea reprezentanţilor Armatei. Mai mult, Steaua nu ştie, încă, dacă la partida cu CS U Craiova din Cupa României va intra cu vechea siglă. “Dacă va face acest lucru, Steaua o va face pe barba ei. Pot fi daţi în judecată de Armată dacă intră pe teren cu vechea siglă. Pentru siguranţa lor, ar fi bine să acopere sigla cu leucoplast ca să nu rişte să fie daţi în judecată”, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, surse din cadrul FRF.

Părinţii au fost la stadionul Steaua

Decizia instanţei i-a revoltat şi pe părinţii ai căror copii sînt legitimaţi la Steaua. Aceştia s-a dus joi dimineaţa la Stadionul Ghencea unde au dorit să poarte o discuţie cu şeful centrului de copii şi juniori al clubului, Massimo Pedrazzini. Italianul nu a fost, însă, de găsit, iar părinţii au plecat fără să primească vreun răspuns care să-i liniştească. “Vrem să ştim care este situaţia exactă, dacă băieţii noştri mai sînt sau nu legitimaţi la Steaua, dacă pot semna cu alte echipe. Trebuie să aflăm cu îi va afecta decizia tribunalui”, spus un părinte pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri