Fotbal intern

STEAUA. Favorită CLARĂ! Casele de pariuri îi dau pe roş-albaştrii ca şi calificaţi!

STEAUA. Egalul cu 2-2 de la Rio Ave a complicat puţin calculele în grupa Stelei. Roş-albaştrii au nevoie de victorie pe terenul lui Aalborg pentru a se califica înainte de ultima etapă din...
08.11.2014 | 09:09
STEAUA. Favorită CLARĂ! Casele de pariuri îi dau pe roş-albaştrii ca şi calificaţi!
ADVERTISEMENT

STEAUA. Egalul cu 2-2 de la Rio Ave a complicat puţin calculele în grupa Stelei. Roş-albaştrii au nevoie de victorie pe terenul lui Aalborg pentru a se califica înainte de ultima etapă din Europa League. Deşi îi aşteaptă un meci greu în Danemarca şi apoi un duel cu cel mai tare adversar al grupei, Dinamo Kiev, roş-albaştrii sînt mari favoriţi la calificare, conform caselor de pariuri. 

Steaua a are cota 1,15 pentru a merge în 16-imi de pe unul din cele două locuri. Rivala directă, Aalborg are cota 3,20 pentru calificare, în timp ce liderul grupei Dinamo Kiev, are cota 1,02 pentru a reuşi calificarea.

ADVERTISEMENT

La capitolul cîştigătoarei de grupă, Dinamo Kiev are cele mai mari şanse să încheie prima avînd cota 1,15 să cîştige grupa. Steaua este cotată cu 5,00, iar cei care pariază că Aalborg va reuşi să cîştige grupa vor cîştiga de 26 de ori suma pariată.

kiev

ADVERTISEMENT

 

Chiar dacă este creditată cu şanse mari de casele de pariuri, Steaua nu va avea o misiune uşoară la calificare. Pînă acum, Aalborg a cîştigat ambele meciuri pe teren propriu, 1-0 cu Dinamo Kiev şi Rio Ave. Dacă Steaua scoate un egal cu Aalborg, e obligată să învingă Dinamo Kiev în ultimul meci pentru a nu depinde de scorul dintre Rio Ave şi Aalborg.

În acest moment, Steaua este pe locul 2 în grupă cu 7 puncte după primele 4 meciuri, la 2 puncte de liderul Dinamo Kiev şi un punct peste Aalborg. Rio Ave nu are nici o şansă să se califice, avînd 1 punct după 4 meciuri.

j

ADVERTISEMENT

 

Următoarea etapă va avea loc pe 27 noiembrie: Aalborg – Steaua, Dinamo Kiev – Rio Ave. Ultima etapă va avea loc pe 11 decembrie: Steaua – Dinamo Kiev, Rio Ave – Aalborg.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri