STEAUA. Felgueiras a depus MEMORIU. "Vin LIBER!"

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Mario Felgueiras nu mai doreşte să continue la CFR Cluj din această iarnă, iar în acest sens şi-a depus memoriu din cauza restanţelor financiare pe care conducerea clubului din Gruia le are către el. În aceste condiţii, surse din anturajul Stelei ne-au dezvăluit că în cazul în care deveni liber de contract, Gigi Becali intenţionează să îl transfere în Ghencea mai ales că Arlauskis are şanse foarte mari să plece la o altă echipă.

STEAUA. Giedrius Arlauskis a fost urmărit în meciul cu Dinamo Kiev de mai mulţi emisari din străinătate, iar impresarul său, Leonid Istrati s-a deplasat la Bucureşti să poarte o discuţie decisivă faţă de situaţia contractuală a internaţionalului lituanian cu preşedintele clubului din Ghencea, Valeriu Argăseală. Negocierile n-au mai avut loc, Leonid Istrati plecînd supărat din capitala României. În aceste condiţii, Gigi Becali nu vrea să rămînă descoperit pe postul respectiv, iar de cîteva zile şi-a pus oamenii de încredere să se intereseze mai amănunţit de problemele pe care portughezul Mario Felgueiras le are la CFR Cluj.

arlauskis12-e1402413498499

STEAUA. "Să mă lase liber de contract"

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali nu a intrat degeaba pe pista Felgueiras, deoarece a aflat că goallkeperul portughez are şanse mari să devină liber, după ce conducerea din Gruia are multe restanţe salariale faţă de el. Contactat telefonic, portarul portughez a mărturisit că ar fi dispus să ia în calcul chiar şi varianta Steaua cînd va fi declarat liber de contract. "Eu nu am vrut să fac un caz din situaţia mea, nu vreau să fac scandal, dar nici aşa nu se mai poate. Am capul plin de probleme şi trebuie să fac şi eu ceva să mă protejez, dacă pe cale amiabilă nu pot să îmi rezolv situaţia. După părerea mea, dacă oamenii din conducere nu mă mai pot plăti, atunci să mă lase liber de contract. Am petrecut ani frumoşi la Cluj, dar am răbdat destul, iar restanţele faţă de mine sînt din ce în ce mai mari", şi-a început discursul portarul formaţiei CFR Cluj.

 Felgueiras-agerpres_6520217

"Au fost discuţii cu Steaua, dar sînt încă sub contract cu CFR"

STEAUA. Mario Felgueiras a vorbit şi despre un posibil transfer la Steaua. "Acum nu pot să vorbesc prea mult despre acest subiect, deoarece încă sînt sub contract cu CFR Cluj şi este normal să mă gîndesc doar la echipa mea. În trecut au fost discuţii cu Steaua, dar îţi repet, pînă nu mi se va clarifica situaţia nu pot să vorbesc prea multe. Mă bucur că Mario Felguieras este apreciat şi de alte formaţii deoarece înseamnă că am făcut şi eu ceva pentru fotbalul românesc, iar meciurile din Liga Campionilor jucate în tricoul formaţiei CFR Cluj nu le pot uita niciodată", a spus Felgueiras.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

1336533707a1_33907700

Cadu l-a "deturnat" din Ghencea în 2012

STEAUA. Mario Felguieras a fost foarte aproape de un transfer în Ghencea după perioada petrecută la FC Braşov. Deşi le dăduse acordul de principiu roş-albaştrilor, totul a picat din cauza lui Ricardo Cadu. FANATIK.RO a aflat că fostul căpitan al CFR-ului a fost cel care l-a convins în ultima clipă pe portarul în vîrstă de 28 de ani să semneze cu echipa din Gruia. "În vara anului 2012 Felguieras a fost dorit cu insistenţă la Steaua, dar totul a picat după ce conaţionalul lui Mario, Ricardo Cadu a luat legătura cu acesta şi l-a convins să vină la echipa lor şi să nu semneze cu Steaua", ne-a spus sursa din anturajul portarului portughez.

Şi-a depus deja memoriu!

STEAUA. Totodată FANATIK.RO a aflat că Mario Felguieras şi-a depus deja memoriu la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF înainte să plece în vacanţă în Portugalia. Însă, de această dată, dacă în trecut portarul mai făcuse acest lucru, pe lîngă recuperarea datoriilor, goalkeeperul doreşte să fie declarat şi liber de contract.

25.000 de euro este salariul lunar al lui Felgueiras la CFR Cluj

17 meciuri a jucat Felgueiras pentru CFR în acest tur de campionat

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091