STEAUA. Fost coleg de-al lui Răducanu: “Se gîndea de mult să facă aşa ceva!”

Mirela Apostol   
în Fotbal intern
28/10/2014, 15:22
STEAUA. Fost coleg de-al lui Răducanu: “Se gîndea de mult să facă aşa ceva!” GALERIE FOTO

STEAUA. Cornel Cornea a declarat că Răducanu, fostul stelist care a fost reţinut pentru folosirea de carduri false şi dare de mită, le vorbea prietenilor de intenţiile sale de a se apuca de o astfel de “afacere”. Cornea a fost coleg cu Răducanu atît în Liga 1, cît şi în Anglia.

“Pînă la urmă, ideea pe care a avut-o aici a pus-o în practică. Toata ziua vorbea de astfel de . Că are prieteni şi mai ştiu eu. Se gîndea să facă nebunii. Cum e vorba în România: nu-i plăcea la muncă. Fiecare cum îşi aşterne, aşa doarme. El era şi privilegiat, practic nu făcea nimic la muncă. Stătea într-o dubă, se plimba toată ziua. Nici măcar nu era şofer, stătea în dreapta şi se plimba toată ziua. Căra mobilă, faianţă. Nu cred că i-a plăcut, salariul cît de cît il mulţumea. Adică 1.600-1.700 de lire cît lua să stai degeaba, cred ca e un salariu foarte bun, mai ales pentru România.

 La cît de tîmpit era, da. Şi eu îl ştiu că am jucat 8 ani în Liga 1 cu el. Şi ca fotbalist, şi ca om. Ok, avea inima bună. Creier, să mă scuzaţi, zero barat! El încerca să vîndă mai scump ce cumpara, se tot baga în afaceri. Chiar nu îmi vine să cred. Şi-a căutat-o. Nu e frumos să vorbesc despre alţii, dar a mai dat ţepe şi pe aici. Concret nu a zis niciodată cînd era aici, dar avea poveşti” a declarat Cornea pentru Pro TV.

Închide ×