“Steaua a fost bine pregătită. Hamroun, în minutul 90, făcea sprinturi!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
05/08/2016, 11:47
“Steaua a fost bine pregătită. Hamroun, în minutul 90, făcea sprinturi!”

Dumitru Dragomir a lăudat Steaua pentru prospeţimea arătată în meciul cîştigat în faţa Spartei Praga în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Fostul preşedinte LPF a fost însă dezamăgit de prestaţia campioanei Astra, eliminată de FC Copenhaga.

“Steaua a fost mai bine pregătită. Hamroun, în minutul 90, făcea sprinturi. Steaua are jucători foarte buni. Cred că Steaua s-ar putea să se ducă în Ligă, dacă are puţin noroc. Ajax aş vrea, ai pentru bani, City, asta e. 

O orchestră fără dirijor se mai încurcă, nu dă satisfacţie. Federaţia a făcut o mare greşeală, pe plan intern puteau să-l execute pe Şumudică, dar nu cînd este interes naţional şi reprezintă ţara în Europa. Comisiile nu au niciun fel de valoare acum. Pe Şumudică l-au suspendat pe plan intern, dar ei s-au dus la UEFA. Te duci acolo doar dacă vrei răul unui om, restul sînt problemele interne ale FRF, a spus Dragomir.

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×