Alex Chipciu, prezentat OFICIAL la Anderlecht! Urmează Stanciu?

Iuliana Spirache    Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
19/07/2016, 16:49
Alex Chipciu, prezentat OFICIAL la Anderlecht! Urmează Stanciu? GALERIE FOTO

UPDATE ORA 16.48/ Alex Chipciu şi-a intrat deja în drepturi la noua echipă cu care a semnat. Fostul jucător al Stelei a apărut într-o imagine, ce a fost publicată pe site-ul oficial al echipei belgiene, alături de colegii săi.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE, ora 14:45 / Alex Chipciu a semnat astăzi pentru Anderlecht Bruxelles, un contract pe patru ani, iar mutarea a fost deja anunţată pe contul oficial de Twitter al belgienilor.

UPDATE 8.00. Au apărut primele imagini cu Chipciu în Belgia. Presa locală deja anunţă că Anderlecht nu renuţă şi la transferul lui Nicuşor Stanciu, pentru care urmează să fie făcută o ofertă de 6 milioane de euro. La sosirea în Belgia, Chipciu a făcut şi primele declaraţii despre transfer: “Sînt foarte fericit să semnez cu Anderlecht. Mai sînt câteva mici detalii de pus la punct. Obiectivul meu este cîştigarea titlului”, a declarat fotbalistul de 27 de ani, la sosirea în capitala Belgiei, potrivit hbvl.be.

VEZI IMAGINI ÎN GALERIE FOTO CU CHIPCIU LA SOSIRE

UPDATE 16.55. Alex Chipciu a plecat în jurul prînzului în Belgia, dar a refuzat să facă declaraţii pe aeroport.

Trebuie să rezolv şi după aceea vorbesc”, s-a rezumat să declare internaţionalul român.

Alex Chipciu va semna cu Anderlecht după ce o să treacă de vizita medicală, iar Gigi Becali se va alege cu 3.500.000 de euro.

+++++++++++++++++++++++++++++

STEAUA. “Roş-albaştrii” se luptă pentru cîştigarea unui nou transfer în această vară. Vicecampioana a întîlnit Concordia Chiajna în finala Cupei Ligii, partidă ce are loc pe “Naţional Arena”, iar fotbaliştii lui Laurenţiu Reghecampf au parte de susţinători speciali.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI

STEAUA. Pe lîngă fotbaliştii care nu au făcut parte din planurile lui Laurenţiu Reghecampf pentru finala Cupei Ligii, în tribunele “Arenei Naţională” sînt prezenţi şi doi dintre jucătorii care nu vor mai evolua în tricoul “roş-albastru”. Dacă Fernando Varela a preferat să stea alături de coechipierii săi, Alexandru Chipciu a dorit să vadă meciul împreună cu familia sa, dar şi cu Mihai Pintilii, fotbalist ce este accidentat şi nu a fost disponibil pentru această întîlnire.

STEAUA. FANATIK.RO vă oferă mai multe imagini în care apare Alexandru Chipciu în compania soţiei sale Andreea, dar şi Mihai Pintilii.

Chipciu va pleca la Anderlecht în această vară, iar Gigi Becali va încasa 3.250.000 de euro pentru transferul său.

2.000.000 de euro este cota lui Chipciu, conform transfermarkt.com

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×