Sport

STEAUA. FOTO. Reacţia lui Rădoi, după dovezile că FENTEAZĂ BAC-ul

UPDATE 18: 34 / Dan Apolozan, directorul Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, a comentat decizia luată de Mirel Rădoi. " Nu i-am dat eu soluţia lui Rădoi să facă şcoala în Republica Moldova....
28.09.2015 | 15:22
STEAUA FOTO Reactia lui Radoi dupa dovezile ca FENTEAZA BACul

UPDATE 18: 34 / Dan Apolozan, directorul Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, a comentat decizia luată de Mirel Rădoi. “ Nu i-am dat eu soluţia lui Rădoi să facă şcoala în Republica Moldova. Se duce acolo, deoarece licenţa se ia mai repede. Am vorbit cu Răzvan Burleanu şi trebuie să găsim o soluţie. Vom vedea dacă mai ţinem BAC-ul obligatoriu. Vom discuta în Comisia noastră tehnică şi vom vedea ce se va decide. Apoi vom propune Comitetului Executiv.

Însă statutul lui Rădoi nu se schimbă deloc, pe banca tehnică, chiar dacă începe cursurile în ţara respectivă. Dar nu ştiu eu cum se va duce Rădoi la moldoveni, poate o să facă cursuri online, nu am idee. Mirel va termina licenţa A în 2019.

Ce vreţi să înţeleg eu cînd Mirel Rădoi găseşte găselniţa cu director sportiv şi stă pe bancă, că a vrut să păcălească, nu?”, a spus Apolozan.

UPDATE 15:00 / Mirel Rădoi şi-a motivat decizia de a urma cursurile Şcolii de Antrenori din Republica Moldova.

“Este adevărat că voi urma cursurile Şcolii de Antrenori din Republica Moldova. Am avut de ales între Moldova şi Şcoala de Antrenori de la Coverciano, din Italia. Am preferat să merg la Chişinău, deoarece este mai aproape de casă, în timp ce în Italia se schimbă în mod constant oraşul în care se ţin cursurile şi mi-ar fi luat mai mult timp să mă deplasez. În plus, la cele doua Şcoli, diploma de Bacalaureat reprezintă doar un criteriu de punctaj, nu şi unul obligatoriu.

Nu fac nimic ilegal, astfel că nu mi se pare normal să se vorbească despre complicităţi. Se poate verifica acest lucru, iar Federaţia Română de Fotbal şi Federaţia Moldoveneasca de Fotbal pot confirma faptul că nu am avut niciodată intenţia de a ascunde ceea ce fac. Dacă sînt o persoană care nu obişnuieşte să facă publice toate acţiunile sale, nu înseamnă că le ascund. Nu păcălesc pe nimeni şi nici nu am intenţia de a o face! Doresc doar să urmez cursurile unei şcoli de antrenori şi să obţin licenţele necesare pentru a practica această meserie”, a reacţionat Rădoi pentru site-ul oficial al Stelei.

UPDATE 14:10 / Managerul şcolii de antrenori din Republica Moldova, Vladimir Jăpălău, a vorbit despre Mirel Rădoi şi a confimat că acesta va face cursurile pentru a obţine licenţa Pro: “Deocamdată, la noi e înregistrată doar cererea lui Mirel Rădoi. Sîntem onoraţi că o astfel de personalitate va veni la Chişinău. Între Federaţia de la Bucureşti şi noi a existat o corespondenţă în cazul oficialului de la Steaua. Nu pot să vă spun exact, însă, cînd se va prezenta  Rădoi aici şi cînd vor începe lecţiile.

Orice persoană care vrea să înveţe să devină antrenor poate veni la lecţiile noastre. Îi trebuie doar o recomandare. Nici Bacalaureatul nu e obligatoriu, ci doar să ai 12 clase. Noi avem o colaborare excelentă cu FRF, acum cîteva zile tocmai l-am instalat selecţioner pe Ştefan Stoica. Pronosticul meu în cazul Rădoi? Dacă urmează toţi paşii corecţi, în doi-trei ani va avea licenţa Pro şi va arăta că e mare antrenor”, a spus Vladimir Jăpălău, managerul şcolii de antrenori din Republica Moldova.

EXCLUSIV. DRAMA familiei lui Gigi Becali! „Are CANCER!”

…………………………

STEAUA. Mirel Rădoi a acceptat oferta finanţatorului Stelei, Gigi Becali, de a antrena trupa campioană, dar fostul căpitan al Stelei a fost ţinta oamenilor din fotbalul românesc.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA DOVEZILE

STEAUA. Rădoi nu deţine licenţa Pro şi a fost contestat de mai mulţi antrenor din Liga 1. Ca să nu mai primească săgeţi la adresa lui, dar şi pentru a nu mai fi nevoit să stea pe bancă fără a putea să se ridice şi a da indicaţii echipei, aşa cum se întîmplă în acest moment, Rădoi a găsit o metodă să fenteze Şcoala de Antrenori din cadrul FRF.

STEAUA. Rădoi vrea să obţină licenţa Pro în Republica Moldova

STEAUA. FRF i-a dat fostului căpitan al “roş-albaştrilor” o derogare, astfel încît să se poată înscrie la cursurile Şcolii de Antrenori din Republica Moldova. Mirel Radoi are toate şansele să se înscrie la cursuri chiar de săptămîna viitoare. Soluţia nu este întîmplătoare. Moldovenii nu cer diploma de BAC pentru dosarul de înscriere.

Interviu EVENIMENT cu Tănase! Ce se-ntîmplă cu ADEVĂRAT la Steaua 

STEAUA. Rădoi îşi doreşte să înceapă Şcoala de Antrenori de la Chişinău, apoi, după ce va lua Bacalaureatul, să se transfere la Bucureşti. Fostul internaţional trebuie să treacă prin mai multe etape pentru a putea să fie antrenor cu acte. Acesta trebuie să aibă carnetul de antrenor, licenţa B, licenţa A şi apoi licenţa Pro. Fiecare licenţă are o perioadă fixă a cursurilor, iar mai devreme de 5 ani, Rădoi nu poate intra în posesia licenţei Pro, care i-ar da dreptul să stea pe bancă în Liga 1.

Apolozan  l-a învăţat cum să fenteze Şcoala de Antrenori de la FRF

STEAUA. Pentru a putea merge la Şcoala de Antrenori din Republica Moldova, Mirel Rădoi a fost ajutat de Dan Apolozan, director al Şcolii de Antrenori din cadrul FRF. Fostul şef al şcolii federale, Mircea Rădulescu, susţine că Apolozan a comis o încălcare de regulament.

STEAUA. Război între ANTRENORI: „E un PROST!” vs „E un BRELOC!”

Fără BAC, nu poate. Rădoi poate urma cursurile licenţei Pro şi în altă ţară, cu aprobarea federaţiei de care aparţine şi a celei care îl primeşte. El poate să facă o licenţă Pro în străinătate, dar trebuie să facă dovada că e antrenor în ţara lui. Şi, fără BAC, nu poate să facă această dovadă. La noi, în momentul în care îşi ia BAC-ul, Şcoala de Antrenori o poate absolvi în 4-5 ani, pentru că trebuie să urmeze o şcoală de antrenori de doi ani, plus licenţele UEFA B, A şi, la final, Pro”, a spus Mircea Rădulescu, conform libertatea.ro.

Este ajutat de tatăl unui fotbalist al Stelei ca să obţină licenţa Pro

STEAUA. Se pare că Mirel Rădoi este ajutat de un fotbalist al “roş-albaştrilor” ca să poată face Şcoala de Antrenori din Republica Moldova. Tatăl lui Cătălin Carp, Ilie, este oficial al federaţiei de fotbal de la Chişinău şi pare a fi omul care îl ajută pe Rădoi să obţină licenţa Pro. Mai mult, fratele lui Ilie Carp, adică unchiul fotbalistului, este impresar FIFA de jucători.

STEAUA. Încă o accidentare URÎTĂ! Cît stă pe tuşă