Fanatik Show

Becali îi face schimbările lui Gâlcă! Cîrţu, reacţie GENIALĂ către Mache

UPDATE / Sorin Cârţu, actualul tehnician al celor de la CS Universitatea Craiova, a vorbit despre perioada în care a antrenat Steaua, după dezvăluirea că Gigi Becali îi face schimbările lui...
03.03.2015 | 19:45
Becali ii face schimbarile lui Galca Cirtu reactie GENIALA catre Mache

UPDATE / Sorin Cârţu, actualul tehnician al celor de la CS Universitatea Craiova, a vorbit despre perioada în care a antrenat Steaua, după dezvăluirea că Gigi Becali îi face schimbările lui Costel Gâlcă. Acesta spune că nu a discutat niciodată la telefon cu patronul Gigi Becali pentru a primi indicaţii în vederea efectuării schimbărilor, dar a confirmat mecanismul prin care Becali trimitea indicaţii, prin corespondenţi.

“Nu am discutat niciodată cu Gigi Becali la telefon în perioada în care am antrenat Steaua. Prin interpuşi au mai venit unele indicaţii, dar nu am ţinut cont de ele. I-am spus lui Mache la un moment dat: <La cum joacă ăştia, trebuie să schimbăm vreo opt, băi Mache, nu unul!>”, a spus Cârţu la Digisport.

––––––-

STEAUA. Gigi Becali face schimbările la Steaua în timpul meciurilor! Nu e o noutate, acest lucru întîmplîndu-se de-a lungul vremii cînd Gigi privea jocurile din tribune! Gigi Becali face schimbările în timpul meciurilor la Steaua chiar şi din puşcărie, în mandatul lui Costel Gâlcă era doar o bănuială, care, de astăzi, a devenit o certitudine!

E OFICIAL!!! ANUNTUL BOMBA AL GUVERNULUI CU PRIVIRE LA ARMATA OBLIGATORIE!!! AI PANA IN 35 DE ANI??? TE PRIVESTE!!!

Aflat în arestul de la Poarta Albă acolo unde îşi ispăşeşte pedeapsa de 3 ani şi 6 luni de închisoare, Gigi Becali nu duce lipsă de ocupaţie! Latifundiarul din Pipera priveşte cu mare interes fiecare meci al Stelei şi nu conteneşte să renunţe la vechile sale obiceiuri! Astfel, Becali le transmite subalternilor săi, aflaţi pe banca de rezervă a Stelei ordine directe cu privire la tactica de joc şi la schimbările care urmează a fi făcute la Steaua în timpul jocurilor!

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care “Zana” le vrea DISPĂRUTE! 

S-A AFLAT!! EL ESTE IUBITUL SECRET AL SIMONEI HALEP! ESTE FIU DE MILIARDAR!!!

STEAUA. Fotoreporterul Gazetei Sporturilor a surprins la ultimele partide ale Stelei, inclusiv cea de la Craiova, dintre CS Universitatea şi Steaua, scor 0-0, cîteva cadre inimaginabile pentru orice antrenor cu ştaif! Nu este şi cazul lui Costel Gâlcă! Supusul “Costelinho” este surprins în cateva ipostaze incredibile pentru orice tehnician care îşi respectă munca şi propria valoare, la jocurile oficiale ale Stelei!

STEAUA. Astfel, Marius Ianuli, team managerul formaţiei din Ghencea, rudă a patronului Stelei, este surprins cînd, după o discuţie la telefon cu Gigi Becali îi transmite secundului Dumitru Uzunea schimbarea dorită! La cîteva momente distanţă, Uzunea se ridică de pe bancă şi cu mîinile la gură, pentru a se asigura că vorbele nu vor ajunge decît la urechile lui Gâlcă, îi transmite principalului din Ghencea mutarea pe care trebuie să o facă, la ordinul lui Becali! – CLICK PE POZĂ ÎN GALERIE FOTO PENTRU IMAGINI!

Prepeliţă, scos la pauză cu Astra la ordinul lui Becali!

STEAUA. Acelaşi lucru s-a întîmplat şi la pauza jocului cu Astra Giurgiu, din turul semifinalelor Cupei Ligii Adeplast, cînd “Mache”, singurul oficial de pe banca Stelei cu un telefon la el, a butonat de zor telefonul, i-a transmis apoi lui Uzunea ordinul lui Becali, care s-a conformat şi a transmis mesajul către Gâlcă! Iar la startul celei de-a doua reprize, Prepeliţă a fost scos, în locul său fiind introdus Rusescu, dar locul mijlocaşului, în desenul tactic al Stelei, a fost luat de Chipciu! Evident, la ordinul lui Gigi Becali, conform Gazetei Sporturilor. CLICK PE POZĂ ÎN GALERIE FOTO PENTRU IMAGINI!

Elena Udrea vizitată la închisoare! De la cine a primit flori

VIDEO INCENDIAR! Show EROTIC cu Flavia! AU DEZBRĂCAT-O şi….

STEAUA. De altfel, după acel joc, Gâlcă şi-a motivat schimbarea dînd vina pe un “virus” pe care Prepeliţă l-ar fi contactat în stagiul echipei naţionale din Antalya, lucru dezminţit vehement de oficialii echipei naţionale, aşa cum FANATIK.RO a dezvăluit în exclusivitate – vezi aici detalii

STEAUA. Stoichiţa a recunoscut la FANATIK SHOW: “Gigi, pe cine să schimb?”

STEAUA. Fostul antrenor al Stelei, Mihai Stoichiţă, a dezvăluit la FANATIK SHOW, în toamna anului trecut, cum a vorbit cu Gigi Becali, în perioada mandatului său, în timpul meciului cu Rapid, pentru a discuta despre ce schimbări să facă!

VEZI AICI VIDEO CU CONFESIUNEA LUI STOICHIŢĂ LA FANATIK SHOW!