STEAUA. FOTO. S-au despărţit de încă un jucător! A semnat cu FC Voluntari

STEAUA. Trupa "roş-albastră" este împotriva regulei impuse de FRF în ceea ce priveşte jucătorul Under 21 pe care trebuie să-l folosească timp de 90 de minute, iar oficialii echipei caută tot felul de soluţii pentru a nu întîmpina probleme.

STEAUA. Deşi au renunţat la foarte mulţi jucători cu experienţă la finalul sezonului trecut, oficialii Stelei au acceptat să se despartă şi de fotbalişti tineri care ar putea fi folosiţi pe postul jucătorului Under 21.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINEA CU MĂCRIŞ LA FC VOLUNTARI

STEAUA. După ce Doru Popadiuc a fost cedat la FC Voluntari în schimbul transferului lui Vlad Achim, iar Cristian Onţel a fost împrumutat la Academica Clinceni, formaţie ce evoluează în liga a 2-a, FANATIK.RO a aflat că oficialii Stelei au decis să renunţe şi la Măcriş Junior. Fotbalistul în vîrstă de 19 ani şi-a dorit să aibă cît mai multe jocuri disputate şi să i se acorde şansa de a evolua şi a acceptat oferta celor de la FC Voluntari. Astfel, fotbalistul care a jucat 2 partide în tricoul Stelei va evolua din sezonul viitor la echipa secundă a formaţiei din Ilfov.

25.000 de euro este cota lui Măcriş, conform transfermarkt.com