Fotbal intern

STEAUA. Condiţia lui Gabi Popescu să vină în Ghencea!

STEAUA. Gabi Popescu a anunţat public că ar vrea să lucreze la Steaua deoarece acest lucru este un privilegiu, dar s-a destăinuit apropiaţilor că va nu va accepta un salariu sub 5.000 de euro pe...
16.10.2014 | 00:17
STEAUA Conditia lui Gabi Popescu sa vina in Ghencea

STEAUA. Gabi Popescu a anunţat public că ar vrea să lucreze la Steaua deoarece acest lucru este un privilegiu, dar s-a destăinuit apropiaţilor că va nu va accepta un salariu sub 5.000 de euro pe lună.

STEAUA. În urmă cu o săptămînă, FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate că Mihai Stoica l-a propus la Steaua pe Gabi Popescu pentru a-i ţine locul atît timp cît se află arestat – vezi detalii. Deşi iniţial Costel Gâlcă i l-a propus lui Gigi Becali pe Daniel Prodan, în cele din urmă antrenorul s-ar mulţumi şi cu prezenţa fostul fotbalist al Universităţii Craiova şi al Valenciei. Asta doar pentru a avea pe cineva care să îi fie aproape şi cu care să se consulte atunci când apar probleme. Rugat să comenteze propunerea venită din partea lui Meme, Gabi Popescu a declarat la sport.ro: Este un privilegiu şi o onoare să lucrez la Steaua şi trebuie să recunosc că mi-ar plăcea. Eu am mai colaborat în trecut cu Meme Stoica şi cu Olăroiu în Ghencea. Am contibuit la aducerea lui Thereau. Însă acum încă nu am apucat, deocamdată, să discut direct cu Gigi Becali.”

gabi popescu

Gabi Popescu vrea minimum 5.000 de euro pe lună

STEAUA. Surse din anturajul clubului din Ghencea au dezvăluit pentru FANATIK.RO că fostul tehnician al Stelei, Cosmin Olăroiu, i-a pus şi el o vorbă bună lui Gabi Popescu. Astfel, Gigi Becali le-a spus oamenilor săi că în maximum două săptămîni va da un răspuns. Totodată, patronul Stelei că aflat că fostul fotbalist al Craiovei le-a transmis apropiaţilor că ar vrea, dacă vine la Steaua, un salariu de minimum 5.000 de euro pe lună, sumă pe care Gigi Becali o consideră normală pentru un angajat cu o asemenea fişă de post.

Va încerca să urmărească şi cu o mai mare atenţie meciurile Stelei

STEAUA. Pînă cînd patronul Stelei va da răspunsul final, Gabi Popescu va sta cu ochii pe meciurile echipei lui Coste Gâlcă. Fostul internaţional doreşte să îşi facă o imagine şi o idee despre tot ce se întîmplă în curtea clubului din Ghencea.

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că, înainte de a-l propune pe Prodan, antrenorul Stelei s-a gândit la varianta Narcis Răducan, însă o discuţie cu actualul oficial al Concordiei Chiajna nu a mai avut loc. Motivul? Gigi Becali era dipus să îi ofere lui Răducan, fost director sportiv la Steaua, 2.500 de euro, atît cît avea şi înainte să plece din club, după venirea lui Laurenţiu Reghecampf. Iar Răducan nu ar mai fi acceptat să revină pe acelaşi salariu.

15 selecţii a strîns Gabi Popescu la echipa naţională, pentru care a dat un gol

5.000 de euro pe lună solicită Gabi Popescu pentru a veni la Steaua

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!