Sport

STEAUA. Gâlcă, PE FĂRAŞ!? Ce li s-a TRANSMIS jucătorilor DUPĂ meci

UPDATE 13:40 STEAUA. Cu doar 8 etape înainte de finalul sezonului, formaţia din Ghencea a piardut avansul important pe care îl avea faţă de locul 2, iar după 0-1 cu Petrolul şi 0-0 la Astra,...
13.04.2015 | 14:40
STEAUA Galca PE FARAS Ce li sa TRANSMIS jucatorilor DUPA meci

UPDATE 13:40 STEAUA. Cu doar 8 etape înainte de finalul sezonului, formaţia din Ghencea a piardut avansul important pe care îl avea faţă de locul 2, iar după 0-1 cu Petrolul şi 0-0 la Astra, roş-albaştrii mai au doar 2 puncte faţă de ocupanta locului secund, ASA Tîrgu Mureş.

Asta în condiţiile în care Steaua a avut nu mai puţin de 13 puncte avans faţă de ardeleni la sfîrşitul turului, 43 de puncte faţă de 30.

Irascibil cînd a fost întrebat de Gigi

STEAUA. Înfrîngerea cu Astra nu i-a căzut deloc bine lui Gigi Becali, care a stat cu Laurenţiu Reghecampf în timpul partidei, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO ( vezi detalii), iar şansele ca Gâlcă să încheie sezonul pe banca Stelei sînt tot mai mici. Iar ultimele evenimente confirmă acest lucru.

Deşi a ieşit din închisoare de zece zile, tehnicianul nu s-a întîlnit, deocamdată, cu patronul roş-albaştrilor. Mai mult, Gâlcă a devenit irascibil cînd a fost întrebat după partida cu Astra dacă a discutat cu finanţatorul din Ghencea. “Nu mă întrebaţi de Gigi Becali”, a fost reacţia seacă a antrenorului.

Au primit liber pînă miercuri

STEAUA. Mai mult, după partida cu Astra, s-a consumat un episod unic pînă acum în mandatul lui Gâlcă. “Aproape toţi jucătorii au plecat imediat după meci la casele lor. Au fost informaţi că au două zile libere şi că abia miercuri trebuie să se prezinte la antrenament. Au plecat cu maşinile personale, fiind aşteptaţi de soţii, prietene sau amici. Pînă acum nu s-a mai întîmplat aşa ceva.

După partide, toţi jucătorii mergeau cu autocarul în cantonament, unde dormeau peste noapte, după care făceau refacerea. Acum, autocarul a plecat de la stadion aproape gol, iar jucătorii au liber 2 zile, cînd toată lumea se aştepta ca jucătorii să fie chemaţi la un antrenament uşor de reacomodare, după Paşte, marţi după amiază, în condiţiile în care fotbaliştii au primit liber imediat după jocul de la Giurgiu”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

Îl demite Gigi de la Steaua?

STEAUA. Situaţia din prezent este mai mult decît ciudată. Asta în condiţiile în care roş-albaştrii au meci duminică, împotriva Oţelului. Una din variantele care circulă în Ghencea este că liberul dat jucătorilor a venit exclusiv din ordinul lui Gigi Becali, pentru a avea timp la dispoziţie să clarifice situaţia băncii tehnice.

***********************************************************************

Costel Gâlcă, la finalul meciului cu Astra, scor 0-0: “Sînt dezamăgit pentru accidentarea lui Tănase, pentru că, imediat ce a ieşit el, Astra a avut iniţiativa. Pierderea lui se cunoaşte în jocul nostru de atac. E foarte important pentru noi. Ne-au lipsit şi Prepeliţă şi Chipciu.”

“Normal că sînt îngrijorat, presiunea e mult mai mare, fiind la doar 2 puncte de ASA Tg. Mureş, încă sîntem la mîna noastră. Cert e că trebuie să schimbăm ceva, pentru că jucăm foarte slab!”

ULTIMA ORA!!! INCA UN ANTRENOR DEMIS IN LIGA 1!!! 

Accidentările ne-au afectat foarte mult. În plus, au plecat 3 jucători faţă de tur! Trebuie să încercăm să aducem la acelaşi nivel jocul nostru”

“Nu mă întrebaţi de Gigi Becali! Bourceanu a răamas acasă pentru că aşa am decis, nu a păţit nimic.”

“Nici nu vreau să mă gîndesc că am putea pierde titlu! Nu am vorbit cu conducerea. Încă!”