STEAUA. Costel Gâlcă, AVERTIZAT! “Nu-l forţa pe Raul Rusescu”

Daniel Vlad   
în Fotbal intern
01/12/2014, 14:35
STEAUA. Costel Gâlcă, AVERTIZAT! “Nu-l forţa pe Raul Rusescu”

STEAUA. Costel Gâlcă a fost sfătuit să nu cumva să îl trimită pe teren, nici măcar cinci minute, în meciul de la Botoşani, pe Raul Rusescu, deşi acesta s-a antrenat cu echipa în ultimele zile şi a făcut deplasarea în Moldova cu lotul Stelei.

STEAUA. Roş-albaştrii dispută azi al Botoşani una dintre cele mai grele partide din deplasare din acest tur de campionat. După ce au pierdut jocul cu Aalborg, din Europa League, în care Keşeru a ratat pe bandă rulantă, Costel Gâlcă a declarat: “În acest meci ne-a lipsit Raul Rusescu. Sperăm să se refacă şi să revină pe teren cît mai repede. Avem nevoie de el”a sunat mesajul surprinzător al tehnicianul clubului din Ghencea, deşi revenirea pe gazon a internaţionalului campionilor este preconizată de medici nu mai devreme de anul viitor.

STEAUA. “A revenit la antrenamente, dar nu are rost să rişte cu el”

STEAUA. Mult mai surpinzător a fost şi evenimentul care s-a petrecut în Ghencea la sfîrşitul săptămînii trecute, la revenire din Danemarca. După aproximativ o lună de pauză, perioadă în care suferit şi o operaţie la ochi, Raul Rusescu a revenit pe gazon, chiar dacă momentan doar la antrenamente. Informaţia respectivă a fost oferită vinerea trecută în exclusivitate de FANATIK.RO. “Este incredibil ceea ce s-a întîmplat. Colegii au rămas fără cuvinte cînd s-au trezit cu Raul în vestiar, gata de antrenament. După ce si-a pus o mască pe faţă şi un fes pe cap, el era gata de şedinţa de pregătire, chiar dacă afară era un frig de îngheţau pietrele. Gâlcă a decis să-l oprească în lot pe Rusescu pentru partida de la Botoşani, dar i s-a transmis de conducere să fie foarte atent cu Raul. Este păcat să îl forţeze, fie macar şi cinci minute pe final de meci.  Dacă Doamne fereşte se loveşte din nou la ochi, atunci situaţia lui Rusescu va deveni critică de tot”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Închide ×