STEAUA. Costel Gâlcă, băgat în şedinţă! “Ai mari probleme!”

Adrian Dumitru   
în Stiri sportive
15/05/2015, 00:01
STEAUA. Costel Gâlcă, băgat în şedinţă! “Ai mari probleme!”

STEAUA. Carenţele lui Costel Gâlcă, evidenţiate prin comportamentul antrenorului în acest retur de campionat, au atras atenţia nu doar staff-ului, jucătorilor şi oficialilor stelişti, ci întreg fotbalului românesc. Dacă în privinţa calităţilor profesionale părerile specialiştilor sînt împărţite, calitatea umană a omului Costel Gâlcă nu a fost pusă niciodată la îndoială. Însă, oarecum paradoxal, tocmai această calitate pare să îl tragă pe tehnicianul Stelei în jos.

STEAUA. Explicaţia, oferită de un apropiat al antrenorului, îşi găseşte sensul cînd urmăreşti parcursul echipei din acest retur. “Costel este un bărbat care oferă şi cere mult respect, numai că şi-a ales greşit fenomenul în care să facă acest lucru! Nu polemizează, nu discută aprins. Nici măcar la antrenament nu ţipă! Dar în acelaşi timp, nu îşi dă seama că nu apără interesele clubului în faţa contestatarilor şi greşeşte. Din cauza asta a pierdut şi vestiarul. Jucătorii trebuie puşi la punct printr-o atitudine dură din cînd în cînd”, au precizat sursele FANATIK.RO din anturajul tehnicianului.

Consiliere din partea “Naşului”

STEAUA. Comportamentul lui Gâlcă a fost analizat şi de firma care îi controlează viitorul în fotbal, firma lui Mircea Sandu, Best Bussines Sport.  Iar şeful Federaţiei Române de Fotbal, cu o experienţă în fotbal de patru decenii, a decis să adapteze caracterul lui Costel Gâlcă la fotbalul românesc. “Sandu i-a transmis lui Gâlcă, prin intermediul lui Didi Prodan, că ar trebui să aibă întîlniri săptămînale prin care antrenorul să înţeleagă importanţa imaginii. Are probleme mari cu jucătorii, şi implicit suferă şi parcursul echipei, tocmai din această cauză. Cert este că momentan Gâlcă nu a oferit nici un răspuns”, au  precizat sursele autorizate FANATIK.RO din anturajul lui Gâlcă.

Închide ×