Fotbal intern

STEAUA. Costel Gâlcă, ATAC fără precedent la Becali! Dezvăluiri şoc!

STEAUA. Fostul tehnician al "roş-albaştrilor", Costel Gâlcă, a povestit cum a trăit toată perioada petrecută în Ghencea şi a dezvăluit că a avut un moment în care s-a gîndit să plece....
30.06.2015 | 00:05
STEAUA Costel Galca ATAC fara precedent la Becali Dezvaluiri soc
ADVERTISEMENT

STEAUA. Fostul tehnician al “roş-albaştrilor”, Costel Gâlcă, a povestit cum a trăit toată perioada petrecută în Ghencea şi a dezvăluit că a avut un moment în care s-a gîndit să plece. Acesta susţine că echipa a fost afectată după plecarea celor trei jucători: Sănmărtean, Szukala şi Keşeru.

“Acesta a fost drumul meu la Steaua. A fost un tur extraordinar, ne-am chinuit în pregătiri. Dacă Sănmărtean, Szukala şi Keşeru rămîneau, Steaua putea să bată un record în campionat. S-au schimbat multe după ce au plecat cei trei. Apoi au venit alţi jucători, unii au avut probleme de sănătate, aici mă refer la Tamaş şi Bourceanu. A durat o perioadă pînă au intrat în ritm şi asta se vedea.

ADVERTISEMENT

STEAUA. S-a SCOS! Cum poate lua Rădoi licenţa Pro MAI REPEDE! 

În decembrie am vorbit cu staff-ul meu şi m-am gîndit că trebuie să plec. Îmi plecau jucători importanţi şi nu se făceau transferuri. Atunci am avut un sentiment şi m-am gîndit la asta. M-am consultat cu familia şi staff-ul meu şi m-au convins că trebuie să rămîn pentru că am muncit foarte mult şi nu se merită să plec. Au urmat cîteva meciuri dificile. Îmi lipseau jucători, iar alţii erau accidentaţi, nu puteam să fac nimic. Nu am vorbit cu nimeni din conducere ca să spun aceste gînduri. 

A existat acea clauză de 500.000 de euro, dar nu ţinea de locul în clasament. Patronul mă dădea afară dacă nu exista această clauză. Eu am pus această clauză. Dacă plecam trebuia ca eu să plătesc această sumă, la fel şi dacă mă dădeau afară”, a spus Costel Gâlcă pentru Dolcesport.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Vin Keşeru şi Rusescu? Argăseală a făcut anunţul oficial! 

STEAUA. Gâlcă a vorbit şi despre relaţia pe care a avut-o cu Gigi Becali. Tehnicianul recunoaşte că finanţatorul Stelei îi impunea cîţiva jucători şi a comentat şi în legătură cu relaţia pe care jucătorii o aveau cu Laurenţiu Reghecampf.

“Am simţit că nu am fost apreciat la Steaua. Nu poţi să stai undeva unde nu te apreciază nimeni. Gigi Becali mi-a spus de la început că o să se implice la echipă. Mi-am dat seamă că se referea că o să îşi dorească să joace anumiţi jucători. Ştiam acest lucru şi de la alţi antrenori. Vorbeam cu el înainte de meciuri, ne consultam. Îşi dorea să ştie ce echipă o să folosesc. El avea cîţiva jucători pe care dorea să îi bag.

ADVERTISEMENT

Cîteodată mă înţelegea cînd îi explicam anumite lucruri. Au existat jucători care nu erau la nivelul pe care eu îl doream şi s-a văzut în jocul lor. Eu am fost corect cu jucătorii mei şi le-am explicat care este situaţia.  

Au fost momente în care am trecut peste ceea ce îşi dorea Gigi Becali şi am băgat anumiţi jucători pe care eu îmi doream să îi văd jucînd. Aşa am crezut eu că este bine şi aşa am făcut. Mă consultam cu el şi tot ca mine făceam. Nu mi-a reproşat nimic.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Transfer INTERZIS campioanei! “Becali nu are de ales!” 

La Steaua au fost aduşi şi cîţiva jucători de care nu aveam nevoie pe un anumit post, dar patronul era de altă părere. Atunci cînd l-a adus pe Guilherme trebuia să îi dea drumu lui Latovlevici.

Cîteodată nu era momentul ca jucătorii să meargă acasă la Reghecampf, dar asta nu înseamă că pe mine mă deranja. Ştiam că Reghecampf vorbea cu Gigi Becali. Ei nu au ales bine momentul în care să meargă acolo. Pe mine nu mă interesa ce vorbeau ei. Eu nu aş chema jucătorii la mine acasă înainte de un meci. Eu mă gîndesc că mintea lor trebuie să stea la ceea ce trebuie să facă în meci.

Nu mă preocupa ce făcea domnul Gigi  Becali în timpul liber şi cu cine se întîlnea. El mi-a spus că o să rămîn la Steaua. Nu mă interesa foarte mult acest lucru, important era ca să cîştigăm campionatul. Nimeni nu a venit la mine să îmi spună în faţă că nu îşi mai doresc ca eu să rămîn. Gigi Becali nu mi-a mulţumit personal. Am vorbit cu el cîteva minute în aeroportul de la Iaşi.”

E OFICIAL! S-a decis soarta lui Ousmane N’Doye. Anunţul făcut de mureşeni 

STEAUA. Antrenorul în vîrstă de 43 de ani a dezvăluit că s-ar întoarce să antreneze în Ghencea şi a comentat în legătură cu viitorul său. “M-aş întoarce la Steaua, dar nu  pot să răspund dacă aş reveni cu aceeaşi conducere. Sînt multe lucruri la mijloc la are ar trebui să mă gîndesc.

Este aproape închisă situaţia la Steaua. Am luat salariul şi primele. 

Am avut o ofertă de la o echipă din zona arabă, dar eu îmi doresc să antrenez în Europa. Am vorbit cu cineva din Spania, dar nu am dus discuţia mai departe. Rămîne de văzut ce o să se întîmple. Vreau să antrenez cît mai repede posibil, dar nu depinde doar de mine. Depinde de echipa care o să mă dorească şi ce proiect o să aibă.”

Programul primelor două etape! Cînd se joacă Steaua – Petrolul 

…despre Mirel Rădoi: “Ideal este ca Rădoi să aibă licenţa PRO, dar pe parcurs o poate lua. Nu trebuie să fie asta o problemă. Rădoi are sprijinul patronului, a conducerii şi asta este un lucru pozitiv atît pentru el cît şi pentru echipă. El are jucătorii pe care îi doreşte.”

…despre întîlnirea cu Trencin: “Este o echipă destul de puternică, are un lot bun. Nu vorbim despre o echipă oarecare. O să fie un meci dificil.”

…despre relaţia cu jucătorii Stelei: “Am mai vorbit cu cîţiva dintre ei. Vorbim despre fotbal. Le-am spus ca să aibă multă baftă pentru meciurile următoare, iar ei sînt conştienţi de miza care este la mijloc.”

ADVERTISEMENT