Fotbal intern

STEAUA. I-au găsit înlocuitor lui Sănmărtean! “Am nevoie de tine!”

STEAUA. Nicolae Dică este omul care se ocupă acum la antrenamente de acţiunile de atac ale roş-albaştrilor, participînd cu succes la schemele ofensive pe care Costel Gâlcă decide ca jucătorii...
11.03.2015 | 00:21
STEAUA Iau gasit inlocuitor lui Sanmartean Am nevoie de tine
ADVERTISEMENT

STEAUA. Nicolae Dică este omul care se ocupă acum la antrenamente de acţiunile de atac ale roş-albaştrilor, participînd cu succes la schemele ofensive pe care Costel Gâlcă decide ca jucătorii săi să le exerseze la şedinţele de pregătire. În trecut rolul respectiv îl îndeplinea Lucian Sănmărtean.

STEAUA. Costel Gâlcă a ajuns la concluzia că, după disputarea a trei etape din startul returului, jucătorii suferă la capitolul posesiei balonului şi la finalizare. După ce elevii săi au marcat doar o dată în primele jocuri din Liga I, excluzînd golul marcat de Chipciu în Cupa României la Ploieşti, fostul internaţional le-a spus colaboratorulor săi. “E clar că suferim la posesie. Nu mai am un om care să aducă balonul în faţa porţii. Trebuie să găsim pe cineva care să îi ajute pe băieţi să exerseze cît mai bine la antrenamente acţiunile de atac”, le-a spus fostul internaţional oamenilor săi din staff.

ADVERTISEMENT

STEAUA. “Dicanio” reactivat

STEAUA. În aceste condiţii, în lipsa transferului unui mijlocaş ofensiv de creaţie, după plecarea lui Sănmărtean, FANATIK.RO a aflat că Gâlcă a apelat la o soluţie de avarie, cel puţin pentru şedinţele de pregătire, Astfel, Gâlcă i-a transmis antrenorului său secund Nicolae Dică, 34 de ani: “Nicule, am neapărată nevoie de tine să te bagi şi să participi cu băieţii la exersarea schemelor ofensive. Tehnica ta îmi este de folos. Chiar dacă ai 34 de ani mă poţi ajuta şi din postura de jucător la antrenamente , nu doar ca antrenor secund Mai mult, să ştii că doresc să te bagi, tot alături de băieţi, şi la jocul de 5 contra 2. Nu mă interesează dacă cineva are de comentat ceva la adresa ta. Aş fi vrut ca mulţi jucători din lotul acesta să facă la vîrsta lor ce faci tu încă pe teren la 34 de ani“. Astfel, Dică a trecut la treabă, iar surse din anturajul roş-albaştrilor ne-au mărturisit că balonul încă îl mai ascultă foarte bine.

Neagu, cel mai bun executant al fazelor fixe

STEAUA. Totodată, FANATIK.RO a aflat şi cine este cel mai bun executant al fazelor fixe la Steaua după ce chiar Nicolae Dică rămîne cîteodată la finalul şedinţelor de pregătire şi exersează cu acesta loviturile libere. “Deşi nu este un titular obişnuit al roş-albaştrilor, Ionuţ Neagu este jucătorul Stelei care bate cel mai bine loviturile libere la antrenamente. Cîteodată, Dică mai stă şi mai exersează cu acesta astfel de faze fixe la finalul şedinţelor de pregătire. Însă, din păcate, este o mare problemă dacă la echipă astfel de faze ţi le execută foarte bine un fotbalist care este mai mereu rezervă”, a încheiat sursa respectivă.

ADVERTISEMENT

Citeşte: RĂZBOI URIAŞ! Cine vrea să elimine ISB Media din fotbal?

Citeşte: GIGI BECALI. Atac ŞOC: “Iese NENOROCITUL, dar o să intre din nou!”

Citeşte: Halep e în DOLIU! S-a sinucis la 29 de ani!

Cum ar putea juca diseară Steaua cu Astra, la Giurgiu:

Arlauskis – Rîpă, Tamaş, Varela, Toşca – Prepeliţă, Breeveld – Adi Popa, Iancu, Tănase – Ţucudean.

Tags: