Carousel hot news

STEAUA. Exclusiv. Cum l-a UMILIT Gigi pe Gâlcă înaintea FINALEI!

STEAUA. Gigi Becali i-a transmis lui Costel Gâlcă în ziua întrării Stelei în cantonamentul pentru finala Cupei Ligii, cîştigată cu 3-0, să schimbe toată echipa pentru meciul cu Pandurii...
21.05.2015 | 18:36
STEAUA. Exclusiv. Cum l-a UMILIT Gigi pe Gâlcă înaintea FINALEI!

STEAUA. Gigi Becali i-a transmis lui Costel Gâlcă în ziua întrării Stelei în cantonamentul pentru finala Cupei Ligii, cîştigată cu 3-0, să schimbe toată echipa pentru meciul cu Pandurii Tîrgu Jiu! Latifundiarul din Pipera i-a ordonat tehnicianului să odihnească oamenii de bază pentru meciul cu FC Botoşani, dorind să aibă titularii apţi sută la sută pentru finalul de campionat, în lupta pentru titlu şi Liga Campionilor!

STEAUA. Costel Gâlcă acceptă umilinţă după umilinţă din partea patronului Stelei doar ca să termine acest campionat pe banca clubului din Ghencea, după ce a reuşit contra-performanţa de a ajunge la un punct în spatele celor de la ASA Tîrgu Mureş, deşi în iarnă distanţa dintre campioni şi ardeleni era de 13 puncte! În favoarea Stelei!!

CE REACŢIE A AVUT GALCA LA FINALUL MECIULUI CAND A FOST INTREBAT DE ORDINELE LUI GIGI BECALI!!!

Apropiaţii lui Gâlcă au dezvăluit pentru FANATIK.RO că acesta se plînge de umilinţa la care este supus de Gigi Becali, jucătorii Stelei simţindu-l pe antrenorul lor că execută fără discuţie ordinele patronului. Iar ultimul eveniment l-a făcut pe tehnician să cadă defintiv în ochii elevilor săi.

STEAUA. “Nu mă interesează Cupa Ligii! Schimbă echipa!”

FANATIK.RO a aflat că luni Costel Gâlcă era decis să folosească în finala Cupei Ligii echipa de bază, transmiţîndu-le jucătorilor decizia sa, dar marţi, atunci cînd s-a intrat în cantonament, totul s-a schimbat la ordinul lui Gigi Becali!

VIDEO + GALERIE FOTO DE PUS IN RAMA!!! ASA A CASTIGAT STEAUA PRIMUL TROFEU DIN 2015!!! IMAGINI PENTRU ISTORIE!!!

Cu ce echipă joci? Cu titularii? Schimbă echipa! Pe mine mă interesează doar campionatul. Vreau ca băieţii să fie odihniţi şi concentaţi doar pe finalul acestui retur, prioritatea e campionatul, pentru calificarea în Liga Campionilor!”, a sunat ordinul lui Becali. Pe care Costel Gâlcă l-a executat fără nici un comentariu.

STEAUA. În aceste condiţii, miercuri dimineaţă antrenorul principal al Stelei a convocat tot lotul de jucători şi a schimbat din mers tactica şi echipa pentru jocul cu Pandurii spre surprindera jucătorilor, stîrnind rumoare în rîndul titularilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri