Carousel hot news

STEAUA. Gâlcă, pus în gardă de un fost coleg! “Va avea probleme!”

STEAUA. Basarab Panduru s-a arătat îngrijorat de jocul prestat de campioana României în acest retur. Fostul mare jucător al Stelei nu l-a menajat nici pe Constantin Gâlcă, fiind de părere că...
13.04.2015 | 09:31
STEAUA. Gâlcă, pus în gardă de un fost coleg! “Va avea probleme!”
ADVERTISEMENT

STEAUA. Basarab Panduru s-a arătat îngrijorat de jocul prestat de campioana României în acest retur. Fostul mare jucător al Stelei nu l-a menajat nici pe Constantin Gâlcă, fiind de părere că acesta nu a făcut cele mai inspirate schimbări.

“Steaua nu avea cum să bată. Cînd nu ajungi la poarta adversarului nu ai cum să cîştigi. În repriza a doua nu a avut nici un şut pe poartă. Asta se întîmplă la noi în campionat, un şut pe poartă, două maxim, în 90 de minute.

ADVERTISEMENT

Gâlcă trebuia să schimbe ceva în minutul 60. Eram sigur că se face schimbarea, era corectă. Dacă ai doi atacanţi şi mingea nu ajunge la ei, înseamnă ca trebuie să îţi întăreşti mijlocul terenului. Dacă va face la fel cu Oţelul va avea probleme. Astea două puncte sînt şubrede rău în momentul de faţă. Altceva este mai important de spus. Cei de la Tîrgu Mureş depind doar de ei. Dacă îşi vor cîştiga toate meciurile sînt campioni. Au tras, au luptat, au ajuns în momentul în care, dacă îşi cîştigă meciurile pot cîştiga şi campionatul“, a spus Panduru la Dolce Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri