Carousel hot news

STEAUA. Gâlcă, ATENŢIONAT de un stelist! “Doar cu el dau randament!”

STEAUA. Nicolae Stanciu a devenit în vara lui 2013 jucătorul formaţiei din Ghencea după ce a semnat un contract valabil pe cinci sezoane. Imediat, Gigi Becali i-a stabilit mijlocaşului transferat...
07.03.2015 | 17:00
STEAUA. Gâlcă, ATENŢIONAT de un stelist! “Doar cu el dau randament!”
ADVERTISEMENT

STEAUA. Nicolae Stanciu a devenit în vara lui 2013 jucătorul formaţiei din Ghencea după ce a semnat un contract valabil pe cinci sezoane. Imediat, Gigi Becali i-a stabilit mijlocaşului transferat de la FC Vaslui o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro. Evoluţiile tînărului fotbalist în tricoul roş-albastru au fost, însă, modeste. Nu s-a impus ca titular, iar Adrian Porumboiu, fostul patron al lui FC Vaslui, a găsit rapid explicaţia: “Păleşte în umbra lui Sănmărtean. Stanciu şi Sănmărtean nu pot juca niciodată împreună. El este ca un locotenaş, nu are sclipiri. Cînd nu joacă Sănmărtean este perfect pentru el. Dacă mai întîrzie să explodeze, nu ştiu unde va ajunge”.

Titular la Steaua cu CS Universitatea

STEAUA. Sănmărtean a părăsit Ghencea în iarnă, iar Stanciu şi-a impus să devină titular. A intrat pe teren în repriza a doua a meciului cu Rapid, după care contra lui CS Universitatea Craiova a fost titular, profitînd de suspendarea lui Tănase. Mijlocaşul de 21 de ani nu a făcut, însă, diferenţa, iar în partida cu Petrolul, din semifinalele Cupei României, a fost rezervă neutilizată. “Aşteptăm de un an, un an şi jumătate ca acei tineri jucători să explodeze. Eu am şi spus la începutul returului, este şansa lor, mai ales că avem acest avantaj în clasament şi ar trebui să joace fără presiune, fără stres, fără nimic şi să facă acel salt pentru care au fost aduşi la Steaua”, a precizat Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al roş-albaştrilor.

“Se înţelege perfect cu Iancu!”

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, Stanciu poate evolua pe teren doar alături de Iancu, fotbalist cu care se ştie la perfecţie din perioada cînd evoluau pentru reprezentativa de tineret. “El dă randament maxim doar cu Iancu lîngă el! Se înţeleg de minune, au fost colegi la reprezentativa de tineret şi Nicu este convins că alături de Gabi ar face treabă pe teren. I-a spus asta şi lui Gâlcă. Altele ar fi evoluţiile lui Stanciu dacă l-ar avea pe Iancu lîngă el”, au povestit apropiaţii lui Stanciu pentru FANATIK.RO. Din păcate, în acest retur, Stanciu nu a apucat să evolueze alături de Iancu nici un minut. Mai mult, la partida cu CS Universitatea, Gâlcă l-a înlocuit pe mijlocaşul de 21 de ani chiar cu fotbalistul venit de la Viitorul.

ADVERTISEMENT

Umilit de Gâlcă la Kiev

STEAUA. Anul trecut, Stanciu a fost pus într-o postură stînjenitoare de Gâlcă. Introdus pe teren în minutul 58 al partidei din deplasare cu Dinamo Kiev, mijlocaşul a fost înlocuit după numai 24 de minute cu Rusescu. Fostul mijlocaş al lui FC Vaslui s-a simţit umilit de decizia tehnicianului şi, pentru o lungă perioadă, a fost cu moralul la pămînt. “Trebuie să avem atitudine. Sîntem la Steaua şi trebuie să dăm mult mai mult. Trebuie să vină cu altă atitudine, să vină cu un plus cînd este trimis pe teren”, a spus Gâlcă la finalul partide din Liga Europa.

17 apariţii pe teren are Stanciu pentru Steaua în acest sezon al Ligii 1. Nu a marcat nici un gol

7 partide a jucat Stanciu pentru Steaua în acest sezon al Ligii 1. A marcat un gol

Gigi Becali LIBER! DNA se OPUNE! Lovitura primită de la PROCURORI!

STEAUA. Arlauskis a ales! “Este o decizie BĂRBĂTEASCĂ şi DEMNĂ!”

STEAUA. Rusescu pleacă după Keşeru la arabi. “Totul e posibil”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri