Fotbal intern

STEAUA – DINAMO KIEV. FINUL lui Meme, SPIONUL lui Gâlcă!

STEAUA - DINAMO KIEV. Dinamo Kiev este deja calificată în primăvara europeană, însă Steaua va avea mult de tras pentru a obţine cele trei puncte. FANATIK.RO a discutat cu Florin Cernat,...
09.12.2014 | 00:02

STEAUA – DINAMO KIEV. Dinamo Kiev este deja calificată în primăvara europeană, însă Steaua va avea mult de tras pentru a obţine cele trei puncte. FANATIK.RO a discutat cu Florin Cernat, fotbalist care a evoluat pentru ucraineni în perioada 2001-2009. “Ce meci va fi! Dinamo va veni să cîştige, va juca pe viaţă şi pe moarte. La cum îi ştiu eu, vor muri pe teren! Nu vor veni în vacanţă la Bucureşti. Dinamo are jucători buni, iar Yarmolenko este vedeta lor. S-a spus despre el că va fi noul Şevcenko. Îl ştiu încă de la juniori, se mai antrena cu echipa mare cînd eram şi eu acolo. Steaua nu trebuie să se culce pe o ureche şi să creadă că Dinamo va veni doar să facă act de prezenţă. Au mentalitate şi vor victoria la Bucureşti”, a spus Cernat pentru FANATIK.RO.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-DINAMO KIEV 0-1,LIGA CAMPIONILOR (21.11.2006)

“Şovkovski şi Gusev nu au uitat acel 1-4!”

STEAUA – DINAMO KIEV. Steaua s-a impus în 2006 cu scorul de 4-1, la Kiev, rezultat care a făcut înconjurul Europei. Dinamo pornea favorită clară graţie experienţei din grupele Ligii Campionilor, iar roş-albaştrii păreau, la prima vedere, victime sigure. Şovkovski şi Gusev s-au aflat pe teren la umilinţa din urmă cu opt ani şi vor răzbunare la Bucureşti. “Steaua trebuie să aibă mare grijă pentru că Şovkovski şi Gusev nu au uitat înfrîngerea din urmă cu opt ani. Vor veni să-şi ia revanşa, aşteaptă această partidă de foarte mulţi ani. Steaua trebuie să fie pregătită pentru o partidă foarte grea. În 2006, nu ne-am aşteptat să pierdem într-un asemenea mod. Mai mult, colegii mei erau siguri că vor cîştiga şase puncte din şase contra Stelei. Dar cei din Ghencea au jucat senzaţional atunci, iar Dică a prins o zi mare”, a spus Cernat penntru FANATIK.RO. Partida retur, disputată la Bucureşti, s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-DINAMO KIEV 0-1,LIGA CAMPIONILOR (21.11.2006)

Surkis nu l-a lăsat la Steaua

STEAUA – DINAMO KIEV. Florin Cernat a jucat pentru Dinamo Kiev timp de opt sezoane şi a fost unul dintre cei mai iubiţi jucători de suporteri. Totuşi, mijlocaşul a fost foarte aproape să se transfere la Steaua în 2005, la solicitarea lui Mihai Stoica. “A fost ceva adevărat, dar de la discuţii la semnătură este un drum lung. Am vorbit despre asta cu naşul meu, Mihai Stoica, dar cînd am fost să-i spun preşedintelui Surkis, el mi-a luat-o înainte şi mi-a spus că nu sînt de vînzare. Nici n-a vrut să audă de varianta asta, aşa că transferul la Steaua a rămas doar ca o dorinţă, ca o discuţie în familie…”, a recunoscut Cernat.

130 de partide a jucat Cernat pentru Dinamo Kiev. A marcat 31 de goluri

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!