Fotbal intern

EXCLUSIV / REFUZĂ Steaua! “Gâlcă a adus echipa AICI. El s-o DREAGĂ!”

STEAUA. Fostul tehnician al Stelei, Mihai Stoichiţă, este de părere că, la cum a ajuns Steaua să joace în acest moment, roş-albaştrilor le este aproape imposibil să cîştige toate cele cinci...
02.05.2015 | 00:01
EXCLUSIV  REFUZA Steaua Galca a adus echipa AICI El so DREAGA

STEAUA. Fostul tehnician al Stelei, Mihai Stoichiţă, este de părere că, la cum a ajuns Steaua să joace în acest moment, roş-albaştrilor le este aproape imposibil să cîştige toate cele cinci meciuri pînă la finalul campionatului. Totodată, “Lippi” îl sfătuieşte pe Costel Gâlcă să îşi rezolve problemele în vestiar cu o parte dintre jucătorii importanţi din echipă.

Domnule Stoichiţă, ce credeţi că se întămplă cu Steaua în acest moment?

Lucrul ăsta ar trebui să îl întrebi pe Costel Gâlcă. Mie îmi este tare frică că acest campionat poate fi pierdut, deoarece la cum joacă echipa acum, îmi este greu să cred că steliştii vor cîştiga toate cele cinci meciuri pînă la final.

De ce credeţi că s-a ajuns aici?

Păi, în primul rînd jucătorii care au fost aduşi în locul celor trei piese de bază, care au plecat în iarnă, s-au dovedit a nu fi o cafea pură. Pur şi simplu jucătorii veniţi în Ghencea au fost năut. Asta e o expresie de pe timpul lui Ceauşescu.

“Unii jucători nu-i respectă deciziile tactice lui Gâlcă”

Alte probleme aţi mai depistat?

A, stai aşa! Dacă tot m-ai sunat de 1 mai, văd că tu eşti la muncă şi ai chef de muncă! (rîde) Stai să îmi trag şi eu sufletul şi dezvoltăm discuţia. Normal că mai sînt şi alte probleme. După mine, Costel Gâlcă trebuie să îşi rezolve problemele cu mai mulţi jucători din vestiar. Am observat că mulţi dintre ei nici nu îi respectă deciziile tactice. Dacă tu nu te impui în propriul vestiar, atunci ai mult de tras ca să îţi atingi obiectivele.

ATAC DEVASTATOR AL UNUI STELIST LA GALCA!!! “SA PLECE!!! NU ARE PIC DE PERSONALITATE”

Mai poate cîştiga Steaua titlul în acest sezon?

Gâlcă a adus echipa în situaţia asta, atunci tot el trebuie să o dreagă, Însă, după mine trebuie adus de urgenţă Gigi Becali  în vestiar, deoarece dacă Gigi ţipă o dată, atunci toată lumea se trezeşte. Lucrul ăsta trebuie făcut înainte de meciul cu Dinamo

“Nu aş prelua Steaua acum.  O să am timp să mai lucrez cu Gigi”

Dacă Gigi Becali v-ar suna, aţi prelua Steaua pentru următoarele cinci meciuri?

Nu e vorba că nu aş avea putere de muncă, dar în situaţia asta nu vreau să mă bag la Steaua. Dacă Gâlcă avea şapte puncte în spatele celor de la ASA TG. Mureş sau opt, atunci mă băgam. Dar aşa, cu două puncte în spate nu doresc să mă bag că nu vreau să îmi bat joc de munca omului.

S-A DECIS!!! CINE ARBITREAZA UNICUL DERBY DINAMO-STEAUA!!!

Să înţeleg că Mihai Stoichiţă ar mai lucra cu Gigi Becali ?

Normal! În viaţa asta poate Gigi Becali o să mai apeleze la mine, iar atunci eu îl voi ajuta cu plăcere, la fel cum am făcut-o şi cu alte ocazii. Mihai Stoichiţă a venit la Steaua mereu cînd focul era pe casă. Nu uita lucrul ăsta mai ales că eu cred că am făcut treabă bună de atîtea ori.

“Ori eşti chior, ori eşti prost să nu vezi penalty-ul ăla!”

Arbitrajele au influenţat parcursul prost al Stelei?

Trebuie să recunosc că steliştii au început să aibă mari probleme cu arbitrajele, iar la meciul cu ASA TG. Mureş a fost strigător la cer ce s-a întîmplat la faza aia în care Rădulescu a greşit grav. După părerea mea ori eşti prost, ori eşti chior să nu poţi să vezi ce a văzut o ţară întreagă, iar tu erai la doi metri.

Credeţi că arbitrul Rădulescu trebuie suspendat?

Eu cred că Vassaras trebuie să adopte pentru arbitrii de la noi legile de la circulaţie. Dacă eşti chior şi loveşti maşina, atunci ţi se poate lua carnetul de şofer. Aşa şi cu Rădulescu ăsta, dacă eşti chior tată, atunci să ţi se ia carnetul de arbitru. Trebuie să se ia odată măsuri cu oamenii care greşesc grav. Pe mîna unui astfel de om ,Steaua poate să piardă titlul, pe lîngă greşelile lor interne.

3 mandate de antrenor principal a avut Stoichiţă la Steaua: 1998/1999, 2009/2010 şi 2011/2012

Tags: